Pedri'den Barcelona'ya 5 yıllık imza

Katalan devi Barcelona, sözleşmesinin son senesinde olan 18 yaşındaki yıldızı Pedri'yle 5 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıklayıp çıkan dedikodulara noktayı koydu. İspanyollar'ın yeni harika çocuğunun sözleşmesi 2025-26 sezonu sonuna kadar uzatıldı. Pedri'nin serbest kalma bedeli ise 1 milyar Euro olarak belirlendi.

Barcelona ve İspanyol futbolunun yeni harika çocuğu Pedro González López ya da kısaca Pedri, Katalan deviyle 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 18 yaşındaki orta saha oyuncusu bu yıl sözleşmesinin son sezonuna girmişti.

İspanya Milli Takımı'nın da önemli bir parçası haline dönüşen Pedri'nin ismi başka kulüplerle anılıyordu. Finansal sorunlar yaşayan ve Lionel Messi'yi kaybeden Barcça'dan ayrılıp başka bir deve imza atacağı dedikoduları son buldu.

Barcelona kulübü Pedri'nin sözleşmesinnin 2025-26 sonuna kadar uzatıldığını açıkladı. Genç yıldızın serbest kalma bedeli ise 1 milyar Euro olarak belirlendi.

GARY LİNEKER ELEŞTİRDİ

Las Palmas altyapısından yetişen ve 16 yaşındayken Barcelona'ya 20 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilen Pedri, daha bu yaşında 10 kez İspanya Milli Takımı formasını giydi.  

İngilizler'in unutulmaz golcüsü Gary Lineker, 1 milyar euroluk serbest kalma maddesini eleştirdi. Futbolculuk döneminde Barcelona forması da giyen ünlü yorumcu, bu maddeyi "çok saçma" bulsa da geçtiğimiz günlerde Pedri için "Geleceğin en büyük yıldızı" yorumunda bulunmuştu.

Pedri'den Barcelona'ya 5 yıllık imza ile ilgili etiketler Barcelona La Liga Pedri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.