Pedofili milyarder Epstein cinsel ilişki ağına Paris Hilton'u da katmaya çalıştı!

Pedofili milyarder olarak anılan Jeffrey Epstein ve ona yardım etmekle suçlanan sevgilisi Ghislaine Maxwell'in bir dönem dünyaca ünlü isim Paris Hilton'u da hedef aldığı iddia edildi.

Hapishanede intihar ettiği açıklanan pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in eski kız arkadaşı ve işbirlikçisi olduğu düşünülen Ghislaine Maxwell ile ilgili iddialara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Madam lakaplı Ghislaine Maxwell  Epstein’in cinsel ilişki ağına ABD sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton’u da katmaya çalıştığı iddia edildi.

Ghislaine Maxwell’in arkadaşı Christopher Mason, bu ay yayımlanacak olan Surviving Jeffrey Epstein (Jeffrey Epstein’den Geriye Kalan) adlı belgesel dizisinde çarpıcı iddialarda bulundu.

Pedofili milyarder Epstein cinsel ilişki ağına Paris Hilton'u da katmaya çalıştı!

"AMAN TANRIM BU DA KİM?"

İngiliz gazeteci Mason, 2000 yılında bir partide Maxwell’in o dönem 19 yaşında olan Paris Hilton’u ilk kez görüp arkadaşına “Aman Tanrım bu da kim? Jeffrey için muhteşem biri olabilir. Beni onunla tanıştırın” dediğini aktardı.

Pedofili milyarder Epstein cinsel ilişki ağına Paris Hilton'u da katmaya çalıştı! - Resim : 2

İngiliz sosyetesinden Maxwell’in, Epstein’in ağına katılması için bulduğu genç kızları milyarder finansçıyla yemeğe çıkardığı biliniyor.

Madam'ın Paris Hilton ile Epstein arasında iletişim kurup kurmadığı ise şimdilik bilinmiyor.

Pedofili milyarder Epstein cinsel ilişki ağına Paris Hilton'u da katmaya çalıştı! - Resim : 3

Paris Hilton o yıl şu anda ABD Başkanı olan Donald Trump’ın mankenlik ajansıyla anlaşmış ve dönemin yıldızı haline gelmişti.

Pedofili milyarder Epstein cinsel ilişki ağına Paris Hilton'u da katmaya çalıştı! ile ilgili etiketler Paris Hilton Jeffrey Epstein Ghislaine Maxwell
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.