Pedofili kampından korkunç görüntüler!

ABD'nin Arizona eyaletinde muhtaç gazilere yardım eden bir kuruluş çocuk tacirlerinin kullandığı pedofili kampını buldu. Kampın içinden çekilen görüntüler tüyler ürpertti.

ABD'nin Arizona eyaletinde evsiz kalan gazilere yardım eden bir kuruluş çocuk tacirlerinin kullandığı bir pedofili kampı buldu. Kampın içinden görüntüler türler ürpertti. Boş ormanlık bir arazide bir otomobil lastiğinin arkasında tünel olduğunu fark eden gönüllüler, kampın tek girişi olan bu deliğin arkasına geçmeyi başarınca gördüklerine inanamadılar.

"ÇOCUK TACİRLERİ TARAFINDAN KURULMUŞ"

Çevrede yaşam için gerekli malzemelerin dışında çok sayıda oyuncak ve güzellik malzemesi de bulan gönüllüler başta nereye geldiklerini anlamadılar. Taki kampın derinliklerine gidene kadar. Bir çok ağacın üzerine monte edilmiş kemerler ve kırbaçlar bulan gönüllüler kısa süre sonra buranın çocuk tacirleri tarafından kurulmuş cinsellik kampı olduğunu anladılar.

Pedofili kampından korkunç görüntüler!

ÇOCUKLARI SATIYORLARDI

Bir ağacın üzerinde yazan kız çocuğu ismini gören grup şüphelerinde yanılmadıklarını anladılar. Çevrede tıbbı malzemelerin de bulunduğu pedofili kampında ilk incelemelere göre, çocukların önce kontrol edildiklerini daha sonra da seks işçisi olarak satıldıklarını ortaya koydu.

Pedofili kampından korkunç görüntüler! - Resim : 2

"BİR KAÇ HAFTA ÖNCESİNE KADAR KULLANILIYORDU"

Kampa gelen belgesel yapımcısı Craig Sawyer'a göre kamp bir kaç hafta öncesine kadar kullanılıyordu. Sawyer'in iddiasının nedeni ise kamptaki beslenme malzemelerinin yeniliği. Kampta çok sayıda kozmetik ürüne de rastlandı. Sarı ve kırmızı saç boyaları ile makyaj malzemeleri ve çocuk boyutunda olmasına karşın yetişkin formundaki çok sayıda kıyafet de kanıtlar arasında. Ayrıca pornografik yayınlar ve kayganlaştırıcılar da bulunanlar arasında.

Sawyer'a göre çocuklar, tacirler tarafından burada tutsak ediliyordu.

Pedofili kampından korkunç görüntüler! - Resim : 3

Pedofili kampından korkunç görüntüler! - Resim : 4

Pedofili kampından korkunç görüntüler! ile ilgili etiketler ABD Pedofili kampı çocuk tacizi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.