Peaky Blinders hayranlarını üzen haber!

5. sezonuyla 2019 yılında izleyici karşısına çıkan Peaky Blinders’ın yeni sezonu, korona pandemisi sebebiyle uzunca süredir ertelendi. Filmloverss sitesinin aktardığı habere göre Peaky Blinders’ın 6. sezonu aynı zamanda sevilen dizinin son sezonu olacak.

Peaky Blinders dizisinin yaratıcısı Steven Knight, yeni sezonuyla ekranlara veda edeceğini duyurdu. Knight yaptığı açıklamada, “6. seznonun bugüne kadar ki en muhteşem sezonumuz olacağına ve hayranlarımızın çok seveceğini düşünüyoruz. TV dizisi sona erecek olsa da, hikâye başka bir formatta sürecek” ifadelerini kullandı.

Peaky Blinders hayranlarını üzen haber!

SON YOLCULUĞUNA BEYAZPERDEDE DEVAM EDECEK

Steven Knight’ın bu açıklamaları Peaky Blinders’ın 6. sezonuyla izleyicisine veda ettikten sonra yolculuğuna beyazperdede sürdüreceği olarak yorumlandı.

Dizinin yeni sezonunda Cillian Murphy‘nin yanı sıra Paul Anderson, Helen McCrory, Sophie Rundle, Kate Phillips, Finn Cole, Natasha O’Keeffe ve Harry Kirton gibi ünlü isimlerin de önceki bölümlerdeki rolleriyle geri dönecek.

Peaky Blinders hayranlarını üzen haber! - Resim : 2

Öte yandan son sezonda dizinin kadrosuna dâhil olan Sam Claflin ve Anya Taylor-Joy‘un da yeni sezonda da rol alacağı öğrenildi. 6. sezonda oyuncu kadrosuna girecek olan isimlerin başında ise This Is England ve Boardwalk Empire gibi yapımlarla tanınan Stephen Graham geliyor.

PEAKY BLİNDERS HAKKINDA

Dirty Pretty Things ile Oscar adaylığı kazanan, aynı zamanda Eastern Promises ve Locke gibi filmlerin senaristi olan Steven Knight‘ın yaratıcısı olduğu Peaky Blinders, 2013 yılında BBC’de yayın hayatına başladı ve kısa sürede BBC’nin en çok izlenen dizilerinden biri hâline geldi. Soundtrack‘inden etkileyici yapım tasarımına, başarılı oyuncu performanslarından filmleri aratmayan görüntü yönetimine son yılların en iyi İngiliz dizilerinden biri olan Peaky Blinders, Netflix’te yayınlanmasının ardından daha da geniş bir kitleye ulaştı.

Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Joe Cole, Annabelle Wallis, Sam Neill, Finn Cole ve Tom Hardy gibi isimlerin rol aldığı dizi, izleyicileri 1920’li yıllara götürüyor ve I. Dünya Savaşı’nın ardından Birmingham’ın yeraltı dünyasını kontrol eden Shelby ailesinin hikâyesini anlatıyor. Birmingham şehrinde geçen dizi, Peaky Blinders adını taşıyan ve 19. yüzyılın sonlarından 20. yüzyılın başlarına kadar şehirde güç sahibi olan gerçek bir sokak çetesinden ilham alıyor.

Peaky Blinders hayranlarını üzen haber! ile ilgili etiketler Peaky Blinders Peaky Blinders 6. sezonu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.