Peak Games iş başvurusu nasıl yapılır? Eleman alımı nereden oluyor? Peak şirketinin şartları neler? İş ilanı reklamı izle!

Peak Games iş başvurusu nasıl yapılır? 41 televizyon kanalında yayınlandığı farklı reklam tarzıyla Peak gündeme bomba gibi oturmayı başarıyor. Kısa sürede birçok kişinin başvuru yapmak için arayışa girdiği Peak'ın resmi sitesinde yoğunluktan dolayı çökme yaşanıyor.Yayınlanan reklam filmini izlemek için araştırma yapılıyor.Peki Peak Games iş başvurusu nasıl yapılır? Eleman alımı nereden oluyor? Peak şirketinin şartları neler? İş ilanı reklamı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Peak Games iş başvurusu nasıl yapılır? Sosyal medyada ilk sıraya oturan Peak gündemin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor.Kısa sürede birçok kişinin başvuru yapmak için arayışa girdiği Peak'ın resmi sitesinde yoğunluktan dolayı çökme yaşanıyor.Yayınlanan reklam filmini izlemek için araştırma yapılıyor.41 televizyon kanalında yayınlandığı farklı reklam tarzıyla Peak gündeme bomba gibi oturmayı başarıyor. Peki Peak Games iş başvurusu nasıl yapılır? Eleman alımı nereden oluyor? Peak şirketinin şartları neler? İş ilanı reklamı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Peak Games iş başvurusu nasıl yapılır? Eleman alımı nereden oluyor? Peak şirketinin şartları neler? İş ilanı reklamı izle!

Peak yazılım ve teknoloji şirketi Türkiye’de televizyonlarda yayınlanan reklam filmi ile gündeme geldi. Şirket yayınlanan reklamda, alanında başarılı olan yazılımcıların internet sitesi üzerinden iş başvurusunda bulunmalarını istedi ve reklam yayınlandıktan saniyeler sonra şirketin internet sitesi peak.com’a erişim neredeyse imkansız hale geldi. Peak, sosyal medyada da en çok konuşulan başlıklar arasına girdi.

PEAK İŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLA!

PEAK NEDİR?

Peak, uluslararası alanda faaliyet gösteren yazılım şirketidir. Şirket özellikle mobil uygulama ve oyun geliştirme alanlarında çalışırken aynı zamanda nöro-dijital çalışmalar yapmaktadır.

PEAK GAMES NEDİR?

Türkiye'den çıkmış en büyük dijital oyun şirketlerinden biri olan Peak Games‘in bir bölümü dünyanın en büyük oyun şirketlerinden Zynga tarafından satın alındı. Edinilen bilgilere göre satın alma 100 milyon dolarlık nakit karşılığında gerçekleşti ve anlaşma sadece Peak Games'in kart ve okey oyunları geliştiren bölümünü kapsıyor.

Söz konusu anlaşmaya göre Peak Games'in Spades Plus, Gin Rummy Plus ve Okey gibi oyunları Zynga'nın olacak. Toy Blast ve Toon Blast oyunları ise Peak Games'te kalacak ve şirket İstanbul merkezli bağımsız bir oyun şirketi olarak yoluna devam edecek.

İşte peak.com'un reklamında yer alan metin:"Hoş geldin!Biz bir takımız,

İstanbul’dan.Yolculuğumuz 8 yıl önce, Türkiye’den dünyaya uzanan bir teknoloji şirketi olma hayaliyle başladı.Takım olmayı ve gelişmeyi her türlü başarının önüne koyarak ilerledik. Dünyaya etki edecek ürün ve teknolojilerin ancak bu anlayışla yaratılacağına inandık.Bugün, dünyanın en büyük mobil uygulama geliştiricilerinden biriyiz. Ürünlerimiz 193 ülkede, 300 milyondan fazla kişi tarafından kullanılıyor. Hayallerimiz ise bunun çok daha ötesinde.Milyarlarca insanın hayatına dokunan teknolojiler geliştirmek ve dünyayı değiştirmek için takım arkadaşları arıyoruz.İşte bu nedenle sana ulaşmak istedik. Bizim için tecrübelerinin değil, hayallerinin büyüklüğü önemli.Seni sonuna kadar destekleyen bir ekibin olsun istiyorsan, tanışalım."

PEAK HAKKINDA

Türkiye’den dünyaya uzanan bir teknoloji şirketi olma ve insanların hayatlarına dokunabilme amacıyla 2010 yılında İstanbul’da kurulan Peak, mobil uygulama pazarının dünyadaki en büyük şirketleri arasında yer alıyor. Mobil oyun alanında elde ettiği büyük başarıları sürdürürken teknolojinin farklı alanlarında da ürünler geliştirmeye başlayan Peak’in başarısının ardında yaşama, ilerlemeye, öğrenmeye ve üretmeye tutkuyla bağlı ekibi bulunuyor.

Peak Games iş başvurusu nasıl yapılır? Eleman alımı nereden oluyor? Peak şirketinin şartları neler? İş ilanı reklamı izle! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.