PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un 21 kişilik ekibi hakkında karar verildi

Star TV'de Benzemez Kimse Bize adlı yeni bir programa başlayan Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'un 21 kişilik ekibi hakkında tutuklama kararı çıktı. Ersoy'un geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta vereceği konser öncesi PCR testleri sahte çıkan 21 müzisyeni için bir aylık gözetim süresi sonunda tutukluluk kararı verildi.

Konser için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giden Bülent Ersoy’un orkestrası, konser sonrası Türkiye’ye dönmek istedikleri sırada koronavirüs nedeniyle düzenlenen evraklarının sahte olduğu gerekçesiyle uçağa alınmamıştı. KKTC’de polis gözetiminde otelde kalan ekiple ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kıbrıs'a konser vermek için giden 21 müzisyen hakkında tutuklama kararı çıktı.


CEZAVİNE GÖNDERİLDİLER

Bülent Ersoy'un geçtiğimiz günlerde KKTC’de vereceği konser öncesi büyük şok yaşanmıştı. ‘Diva’ lakaplı sanatçının orkestra ekibinin PCR testi sahte çıktığı için orkestra ekibi Ercan Havalimanı'nda incelemeye tabi tutulmuştu. Sahte PCR belgelerini düzenleyen KKTC vatandaşı otel yöneticilerinin, hastane yetkilisi ve doktorların serbest bırakıldığı olayda Türk vatandaşı olan 21 müzisyen 1 aydır devam eden gözetim sonrasında bugün tutukluluk kararı aldı.

 PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un 21 kişilik ekibi hakkında karar verildi

Bugün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargıç karşına çıkan 21 kişilik orkestra ekibinin hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine karar verildi. Esas karar, 4 Ekim’de açıklanacak.

 

PCR testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un 21 kişilik ekibi hakkında karar verildi ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Kıbrıs Konser PCR testi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.