Pazarcı teyze: Pahalı olunca daha iyi satıyor!

Antalya’da domates sezonu henüz başlamazken 20 yıldır pazarcılık yapan 57 yaşındaki Hediye Yılmaz, son günlerde fiyatı artan domates ile ilgili, “Alan da memnun satan da memnun. Pahalı olunca daha iyi satılıyor. Ucuz olsa kimse domatesi beğenmiyor” diye konuştu.

Örtü altı tarımın önemli merkezlerinden olan ve her yıl milyonlarca domates üreten Aksu ilçesinde pazarlarda tezgahlarda yerini her zaman dolduran domates daha çok yüksek kesim yayla olarak tabir edilen alanlardan getiriliyor. 57 yaşındaki pazarcı esnafı Hediye “Yılmaz, “Pazarcılık mesleğine ufaktan başladım. Daha sonra tezgahımı büyüttüm. 2 tane çalışanım var. Pazardan memnunum. 6 TL'ye domates satıyorum. Domatesi alan da memnun satan da memnun. Sıkıntı yok. Hayatta ikinci el ürünü tezgahıma koymam. Şu an Antalya'da domates yok, ondan domates pahalı satılıyor. İlaç, gübre çok pahalandı” dedi.

BİR ŞEY PAHALI OLUNCA DAHA İYİ SATILIYOR!

Bir ürünün pahalı olduğu zaman daha iyi satıldığını savunan Yılmaz, “Bir şey pahalı olunca daha iyi satılıyor. Domatese 2 TL desem alıcı karıştıra karıştıra 3-4 kilogram alıyor. Adam şimdi 5 kilogram alıyor 30 TL verip çekip gidiyor. Sabah saat 5'te kalkarım. Herkes hale gider ürün almak için. Her istediğim ürünü buluyorum, bazen de telefon ile ayırttırıyorum. 5'de hale gidiyorum. 8'de pazara geliyorum. Haftada elimde 7-8 bin TL para dönüyor” diye konuştu.

Pazarcı teyze: Pahalı olunca daha iyi satıyor! ile ilgili etiketler Antalya Domates fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.