Pazarcı: CHP'deki çeteyi teknede aramaya gerek yok

Rahmi Turan’ın ortaya attığı ortaya attığı "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasından sonra CHP'de sular durulmuyor. Akşam Gazetesi Ankara temsilcisi Emin Pazarcı'nın köşe yazısında Muharrem İnce'nin "CHP içindeki çete" açıklamasından kimi kastettiğini ve neden direkt karşısına alamadığını yazdı.

İşte Emin Pazarcı'nın "İşte CHP'deki çete" başlıklı yazısı:

Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi’ndeki bir “çeteden” bahsetti. Başta medya olmak üzere herkes çete avcılığına başladı. Ama herkes yanlış adreslerin peşinde koşuyor; boşa zaman kaybediyor.

Ben biliyorum bu çeteyi!

Zaten Muharrem İnce’nin başına gelenler ve yaptığı açıklamalara bakılırsa, çeteyi de çetenin liderini de tereyağından kıl çeker gibi çekip çıkarmak mümkün. Muharrem İnce, adresi net vermiyor, ama tarif ediyor. CHP’nin içini bilenler, o tariften hedefe ulaşabilirler.

Pazarcı: CHP'deki çeteyi teknede aramaya gerek yok

Ne dedi İnce kısa bir süre önce:

“Eskiden bana destek olanları harcıyorlardı. Şimdi selam verenleri harcıyorlar” ifadesini kullandı.

Ardından da başka bir açıklamasında şu sözleri sarf etti:

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde bana destek veren milletvekillerini bir sonraki seçimde listeye koymadılar.”

Peki kim yaptı bunları?

İnce’nin sözünü ettiği CHP Genel Merkezi içindeki çete! Onları da “Yazın aynı tekne içinde tatil yaptılar” diye tarif etti.

Herkes de teknenin içine sıkışıp kaldı!

Oysa, Muharrem İnce’nin tarif ettiği “çeteyi” teknede aramaya gerek yok. CHP içinde milletvekili listelerini belirleyen ve kimin tasfiye edileceğine karar verebilme makamında olan tek kişi var: O da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu! Bütün ipler Kemal Bey’in elinde. Hele hele son yapılan değişiklerle ipleri iyice ele almış durumda.

Eğer, Muharrem İnce’nin dediği gibi CHP içinde bir “çete” var ve bunları yapıyorsa, o çetenin lideri de Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

Yok başka bir izahı!

Kılıçdaroğlu da aynı şeyi söylüyor zaten. “CHP’de çete aramak gaflettir” diyor. Bu sözler “CHP’de ben varım” anlamına geliyor!

Yazının devamı için tıklayınız

Pazarcı: CHP'deki çeteyi teknede aramaya gerek yok ile ilgili etiketler CHP Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu çete tekne
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.