Pazar yerlerine arabayla gidilir mi? Semt pazarına arabayla gitmeye izin var mı?

Pazar yerlerinin açık olacağı yerler ve saatler belirlendi. Tam kapanma döneminde İstanbul'da kurulacak pazarlar yarın birçok bölgede açılacak. Pazar yerleri genelgesi yayınlandı. Peki pazar yerlerine arayla gidilir mi?

Pazar yerlerine arabayla gidilir mi merak ediliyor. İçişler Bakanlığı'nın yayınladığı Pazar yerleri genelgesi ile İstanbul'da pazar yerlerinin kurulması ile ilgili kararlar açıklandı. Buna göre tam kapanma döneminde hafta bir gün açık olmasına izin verilen pazar yerleri saat 10 ile 17 arasında hizmet verecek.

PAZAR YERLERİ GENELGESİ YAYINLANDI

'Pazar Yerleri' genelgesine göre 8 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00-17.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan pazar yerleri hizmet verecek.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri”  konulu genelge gönderdi! Pazarlar açık mı? - Son Dakika Haberler

Vatandaşların yaş sebze ve meyve ile fide ihtiyaçlarını temin amacıyla en yakın pazar yerine gidip gelebilmelerine izin verilecek. Ancak pazara arabayla gidilip gidilmeyeceğine dair genelgede net bir ifade yer almıyor. Ancak anlaşılıyor ki ikametgahınıza en yakın pazar yerlerini seçmenizde fayda var.

Pazar yerlerine arabayla gidilir mi? Semt pazarına arabayla gitmeye izin var mı? ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı pazar yerlerine arabayla gidilir mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.