Paylaşımı ele verdi... İbrahim Kutluay, Demet Şener'i 4 yıl boyunca aldatmış!

2 çocuğunun annesi Demet Şener'le 13 yıllık evliliğini sosyetik güzel Edwina Sponza için bitiren eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın itirafı şoke etti. Demet Şener'le 11 yıllık evliliğini 2018'de bitiren İbrahim Kutluay'In boşanmadan önce 4 yıl boyunca eşini aldattığı ortaya çıktı.

İrem ve Ömer adında 2 çocukları bulunan Demet Şener ile İbrahim Kutluay 11 yıllık evliliklerini 2018 yılında 'ihanet' yüzünden sonlandırmıştı. İbrahim Kutluay'ın, Demet Şener'le boşanmadan önce 4 yıl boyunca Edwina Sponza ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

BOMBA İTİRAF: AŞKLARI 10 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞ!


Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Bülent Cankurt şunları yazdı...

Onlarca kez ayrılıp barışan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza yine ayrıldı. Ancak İbrahim Kutlay, ilk kez ayrılığın ardından bir paylaşım yapıp Edwina Sponza için "Affedilmeye alışmış insanlar arsızlaşıyor çok net" diye yazdı. Hatta sosyal medyada birbirlerini takibi de bıraktılar. Bu sözlerin üzerine artık ipler tamamen koptu galiba diye düşünürken öğrendim ki, yine barışmışlar. Üç gün önce ayrılan ikili, sanki hiçbir şey olmamış gibi dün aşka devam kararı aldı.

Paylaşımı ele verdi... İbrahim Kutluay, Demet Şener'i 4 yıl boyunca aldatmış!

Bu arada müzmin aşıkların ayrılmadan önce sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflara tekrar göz atarken bir detay dikkatimi çekti. O fotoğraflardan birinin altına, aşklarının 10. yılını kutladıklarını yazmışlar.

Demet Şener'in, 12 yıl evli kaldığı İbrahim Kutluay'a, 2016 yılında "aldatıldım" diyerek boşanma davası açtığını düşünürsek, Kutluay'ın, bu davadan dört yıl önce eşini aldatmaya başladığı ortaya çıkıyor. Yani Kutluay'ın, dört yıl boyunca eşi Demet Şener'i, Edwina Sponza ile aldattığını itiraf etmişler!!!

 

 

Paylaşımı ele verdi... İbrahim Kutluay, Demet Şener'i 4 yıl boyunca aldatmış! ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay İhanet boşanma edwina sponza
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.