Paylaşımı alay konusu olmuştu... İbrahim Tatlıses'ten Dua Lipa açıklaması

İbrahim Tatlıses, dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın sırtına photoshopla yaılan dövmeyi gerçek sandı. Instagram hesabından "Cesur ve güzel kızımıza teşekkür ederim" şeklinde paylaşım yapan Tatlıses, sosyal medyada gündem oldu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın bir fotoğrafına photoshopla İbrahim Tatlıses dövmesi yapıldı. Tatlıses'in bulunduğu dövmeye bir de "Allah cezanı verecek" yazısı eklendi.

 Paylaşımı alay konusu olmuştu...  İbrahim Tatlıses'ten Dua Lipa açıklaması


İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından Dua Lipa'nın fotoğrafını paylaştı. Dünyaca ünlü şarkıcıyı tanıyamayan Tatlıses "Cesur ve güzel kızımıza teşekkür ederim" yazdı.


Daha sonra takipçilerinin kendisini uyarması üzerine gerçeği öğrenen Tatlıses, konuyla alakalı açıklama yaptı. Ünlü türkücü ''Ben AJDA bilirim HADİSE bilirim vaktim mi var Dua Lipa’yı bilim Takip edeyim meğer başka bir kıza yapmışlar bunu gönderdiler bende Teşekkür ettim paylaştım niyetim kötü değildi'' ifadelerini kullandı.

Paylaşımı alay konusu olmuştu...  İbrahim Tatlıses'ten Dua Lipa açıklaması - Resim : 3

Paylaşımı alay konusu olmuştu... İbrahim Tatlıses'ten Dua Lipa açıklaması ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Dua Lipa Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.