Paylaşım rekorları kıran video!

Almanya'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel seçimi mevcut başbakan Angela Merkel’in partisi kazandı.

Angela Merkel'in en ciddi rakibi Martin Schulz’un Sosyal Demokrat Parti’si ise umduğunu bulamadı ve yüzde 20,6 oyda kaldı.

Seçimde ağır bir yenilgi alan Sosyal Demokrat Parti lideri Martin Schulz, yenilgiyi kabul ederek ‘Alman sosyal demokrasi tarihi açısından ağır ve acı bir gün olduğunu’ kaydetti.

Seçime damga vuran ise Merkel ve Schulz’un kampanyaları boyunca oluşturdukları Türkiye karşıtı söylem oldu.

- MARTİN SCHULZ'UN O VİDEOSU YENİDEN GÜNDEMDE

Ancak Sosyal Demokrat Parti lideri Martin Schulz, Avrupa Parlamentosu Başkanı olduğu dönemde Türkiye'yi savunan çıkışı ile hafızalara kazınmıştı.

Yunanistan'ın ırkçı Altın Şafak Partisi'nden Eleftherios Sinadinos, oturumda yaptığı konuşmada; "Türk, köpek gibidir. Vahşi görünür ama bir düşmanla karşılaştığında kaçar" demişti.

Schulz, ise Yunan vekili, "kırmızı çizgileri aştığı ve ırkçılığı kabul edilebilir kılmaya çalıştığı" için salondan dışarı attırmıştı.

Almanya seçimi sonrası Schulz'un o konuşması bir kez daha gündeme geldi. O çıkışın yer aldığı video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor!

Paylaşım rekorları kıran video! ile ilgili etiketler schulz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.