Paylaş Benimle Başvurusu nasıl yapılır? Gökhan Çınar'ın sunumuyla Paylaş Benimle'de neler olacak?

Youtube videolarıyla tanınan Uzman Psikolog Gökhan Çınar, Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda yayınlanıyordu. Şimdilerde ise tv8'de yayınlanacak Paylaş Benimle adlı program sunuculuğuna başlayacak. Peki Paylaş Benimle programına başvuru nasıl yapılır? Programda neler var?

Paylaş Benimle Başvurusu nasıl yapılır? Gökhan Çınar'ın sunumuyla Paylaş Benimle'de neler olacak?

TV8'de yayın hayatına başlayacak olan Paylaş Benimle programını sunacak olan Gökhan Çınar merak edilen bir isim oldu. Daha önce Youtube kanalında Katarsis adlı programı yapan Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar kimdir? Kaç yaşında?

PAYLAŞ BENİMLE BAŞLIYOR!

Televizyon programlarını yakın takip eden ve Gökhan Çınar’ı yakın markajı altında tutan izleyiciler tarafından TV8 kanalında yakında başlayacak olan Paylaş Benimle ne zaman başlayacak sorularına cevap araştırıyor. Gökhan Çınar ile Paylaş Benimle isimli programın format ve programa başvurular haberimizde.

TV8 ekranlarında Talya Prodüksiyon öncülüğünde başlayacak olan Paylaş Benimle isimli programı Gökhan Çınar sunacak. Katarsis Youtube programlarıyla yakından tanının uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın sunumuyla ekrana gelecek olan Paylaş Benimle programına başvuru yapan kişilerin hayatlarına dokunarak onlara fayda sağlamaya çalışacak. Paylaş Benimle programına başvurular sadece 18 yaşından büyükler için geçerli olurken yakında TV8 ekranlarında olacağı duyuruldu.

Paylaş Benimle Başvurusu nasıl yapılır? Gökhan Çınar'ın sunumuyla Paylaş Benimle'de neler olacak?

PAYLAŞ BENİMLE GÖKHAN ÇINAR KİMDİR?

1983 yılında İstanbul’da doğan Gökhan Çınar, 2006 yılında YÖK Bursu ile Haliç Üniversitesi’nde psikoloji eğitimini tamamladıktan sonra Maltepe Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi. Lisans eğitimi süresince, yüksek lisans eğitimi sırasında ve sonrasında stajına devam etmiş ve Balıklı Rum Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi nevroz ve psikoz servislerinde psikolog olarak çalışmaktadır. Türk Psikologlar Derneği üyesi olarak bu alandaki çalışmalarına devam ederken, yüksek lisans tezi olarak kapsamlı bir “Mesleki Adanmışlık” araştırmasına devam etti ve yüksek lisansını tamamladı.

Paylaş Benimle Başvurusu nasıl yapılır? Gökhan Çınar'ın sunumuyla Paylaş Benimle'de neler olacak? ile ilgili etiketler TV8 paylaş benimle gökhan kimdir paylaş benimle başvurusu nasıl yapılır
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.