Payitaht Abdülhamit 58. fragman! 57. bölüm full izle!

TRT 1’in, II.Abdülhamid’in hayatından esinlenilerek ekrana getirdiği dizisi Payitaht Abdülhamid’in 57. bölümü yayınlandı. Payitaht Abdülhamit 58. fragman! 57. bölüm full izle! Yepyeni görüntüler ve son yaşanan olaylar haberimizde...

Etkileyici hikâyesi ile izleyenleri ekran başına kilitleyen ve Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Selen Öztürk, Hakan Boyav, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Kaan Turgut, Duygu Gürcan ve Emel Dede’nin rol aldığı dizi; Payitaht Abdülhamit 58. fragman! 57. bölüm full izleme linki ve diziden son gelişmeler bu haberde yer alıyor.

Payitaht Abdülhamit 58. fragman! 57. bölüm full izle!

TRT 1'de ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisinin 57. bölümü yayınlandı.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 57. BÖLÜM İZLE

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 58. BÖLÜM FRAGMANI

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 57. BÖLÜM ÖZETİ
Abdülhamid Osmanlı’yı bölmek üzere yapılacak Reval toplantısını engellemek için sefaretlere telefon izni verir. Fuat ve Şivenaz ise Abdülhamid’in yaptığı tertibi bozmaya çalışırlar. Bu esnada Abdülhamid Fuat’ın sadakatini sınamaktadır.

Halil Halid’le Zeynep’in yolları tekrar keşişir. Zeynep Halil Halid’in kendini kaçırdığını zanneder. Kardeşinin intikamının ateşiyle yanan Garo, adamlarıyla, Halil Halid’i kıstırıp etrafını sarar. Halil Halid ateş çemberinden nasıl kurtulacaktır?

Şivenaz Naime’yi fikirleriyle zehirlerken, Bidar son derece rahatsızdır. Anne kız arasında tartışma yaşanırken, Bidar’ın kaza sırasında kaybolan broşu Şivenaz’ın odasından çıkar. Şivenaz’ın gerçek kimliği ortaya çıkacak mıdır?

Seniha’nın uykularını kaçıran, Mahmut’un Avrupa’dan gelecek gizemli misafiri kimdir?

Abdülhamid’in verdiği telefon imtiyazı işe yarayacak mı ve hain bulunabilecek midir?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 55. BÖLÜM
Sarayda, yaşanan son vahim hadisenin yaraları sarılmaya çalışılmakta, Fehim Paşa'nın yası tutulmaktadır. Abdülhamid, Parvus'un İngiltere'de zindana atılmasını sağlamıştır. Şimdi de bu planın ortağı Crowly, Mısır'da saklandığı yerde bulunup cezalandırılacaktır. Abdülhamid, bu amaçla Payitaht'ta adı efsane olmuş, sıra dışı bir hafiyesini görevlendirir: Halil Halid! Halil Halid ona kurulan büyük tuzağa rağmen, görevini başarmaya çalışırken, aynı anda Mısır'da yapılan büyük toplantıda kimler Osmanlı'nın kaderini çizmeye çalışmaktadır?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD
Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıylaTRT1 ekranlarında!

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor. Proje Tasarımı Osman Bodur’a ait ve senaryosunu yine Osman Bodur ve Uğur Uzunok’un üstlendiği “Payitaht - Abdülhamid”, II. Abdülhamid Han'ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler “yeni yüzyılı” kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesini seyirciye aktaracak.

OYUNCULAR
HALİL HALİD (GÜRKAN UYGUN)
Ekranların güçlü oyuncularından Gürkan Uygun, Payitaht’a kahramanlığı ile nam salmış “Halil Halid” karakteri olarak girdi. Sözünü Kadıdan bile sakınmayan, Allah’a inancıyla ve bir tek boyun eğdiği Abdülhamid’e sadakatiyle, Sultanın dünyanın her noktasına uzattığı eli olarak ekrana gelecek. Yerin kulağı, Abdülhamid’in sesi olacak olan Halil Halid, tüm bunların dışında her şeye ve herkese tahammülsüzdür. İngilizce, Fransızca, Arapça, Almanca ve herkesin dilinden konuşmayı iyi bilir. Her türlü ortama girer, çıkar. Nerede bir haksızlık görse müdahil olur, sessiz kalamaz. Yumrukları da, belinde taşıdığı bıçağı kadar ölümcüldür. Bileğini büken, sözünü çiğneyen adam yoktur… Bir tek Zeynep… Tahammül sınırlarını aşar, Halil Halid’i verdiği sözden geri koyar, koyu bir aşka atar…

HEMŞİRE ZEYNEP (SEDEF AVCI)
Güzelliği ve zarifliği ile ekranların sevilen oyuncularından olan Sedef Avcı; Payitaht’ın iyilik meleği “Hemşire Zeynep” olarak izleyicisiyle buluşacak. Gençliği, güzelliği, zekası ve yetenekli oluşunun yanında ailesini kaybettikten sonra, hasta olan kız kardeşinin bakımı için hemşire olan ve bir şekilde Bidar Sultan’la (Özlem Conker) yolları kesişen Zeynep, Sarayda görev yapmaya başlayacak, adeta ailenin bir parçası olacak. Sarayın yanı sıra dışarıdaki hastalarını da ihmal etmeyecek olan Zeynep Hemşirenin yaşamındaki bazı sırları da ekrana gelecek. Abdülhamid’in baş hafiyelerinden Halil Halid’le tanıştıktan sonra, iki taraf da aşktan ne kadar kaçsa da birbirlerine tutulacaklar ve Zeynep’in sırlarının açığa çıkışıyla beraber ilişkinin seyri de değişerek, iki aşık kendilerini çıkmaz bir sokakta bulacaklar.

VAMBERY AMCA (GÜVEN KIRAÇ)
Seyircinin uzun zamandır ekranda görmediği yetenekli oyuncu Güven Kıraç da bu sene Payitaht’da önemli bir karakter olan “Vambery Amca” ile izleyicisiyle buluşacak. 1832 yılında, Budapeşte’de doğan Yahudi asıllı Macar Arminius Vambery’nin altmışlı yaşlarındaki halini canlandıracak olan Kıraç, dizide karakter olarak dinamik, son derece kurnaz, zeki, politik davranmasını bilen bir adam olarak izleyicinin karşısında olacak. Kendisini Abdülhamid için uluslararası bir hafiye olmasının yanı sıra yakın bir dost, Abdülkadir ve Naime için küçüklüklerinden beri Vambery Amcası olarak izleyeceğiz. Abdülhamid’in keskin zekasına, gücüne hayranlık duyduğu Vambery Amcayı, sağlam bir iradeye sahip olsa da paraya olan düşkünlüğünden ötürü zaman zaman aklının karışmasına neden olabileceği sahneleriyle de izleyeceğiz.

EDMUND ROTHSCHİLD (SUAVİ EREN)
Usta oyuncu Suavi Eren, Payitaht’a güce ve paraya tapan karanlık ruh Edmund Rothschild olarak gelecek. 1845’te Fransa’da doğan ve Rothschild Bankacılık ailesinin bir ferdi olarak 55 yaşlarını izleyeceğimiz Edmund Rothschild; ilk bakışta sempatik ve aydınlık yüzlü dursa da ruhundaki karanlığı yansıtacak bir karakter olarak dikkatleri çekecek. Son derece zeki, kurnaz ve soğuk kanlı bir karakter olarak izleyeceğimiz Edmund, tüm Rothschild’ler gibi paraya ve güce tapan, dünyayı kendi oyun alanı olarak gören ve her şeyin ona hizmet etmek için var olduğuna inanan bir kimliktir. Rothschild o kadar güçlüdür ki, hiç bir savaş onun yardımı olmadan başlayamaz… Siyaset ve ekonomide o kadar güçlüdür ki, yeryüzünde onun ekonomik diktatörlüğünü silecek bir güç yok gibidir… Dünyada kutuplaşmalar yaratıp çıkan savaşlardan beslenir. Bu yüzden de kendisine engel gördüğü hak İslam’ı, onun halifesi Abdülhamid’i ve ardındaki büyük güç Osmanlı İmparatorluğu’nu yıkmak en büyük hedeflerindendir.

Payitaht Abdülhamit 58. fragman! 57. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Payitaht Abdülhamid 57. bölüm izle 58. fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.