Payitaht Abdülhamid'in final sahnesi izleyiciyi ekranlara kilitledi! Ölüm döşeğindeki Abdülhamid'in konuşması gözyaşlarına boğdu!

TRT 1 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid 154. bölümüyle ekranlara veda etti. 5 sezon izleyicisiyle buluşan Payitaht Abdülhamid'in final sahnesi ise izleyicileri ekranlara kilitledi.

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Payitaht Abdülhamid son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin final sahnesinde Abdülhamid'in yaptığı konuşma ise tüm Türkiye'yi hem ekranlara kilitledi hem de ağlattı.

5 sezon boyunca izleyicisiyle buluşan Payitaht Abdülhamid 154. bölümüyle ekranlara veda etti. Büyük bir heyecanla izlenen dizinin başrollerinde Özlem Conker ve Bülent İnal gibi ünlü isimler yer alıyordu. 

Payitaht Abdülhamid'in final sahnesi izleyiciyi ekranlara kilitledi! Ölüm döşeğindeki Abdülhamid'in konuşması gözyaşlarına boğdu!

 PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reval görüşmeleri sonrasında Rumeli'de isyan başlar. Sultan Abdülhamid'in isyanı durdurma çabaları yetersiz kalır. Karaso ve Prens Sebahattin, faaliyetlerini devam ettirebilmek için Paris'e yerleşirler. Sultan Abdülhamid sürpriz bir ismi vazifeden azleder. Bildiklerini anlatmasın diye Aliye'nin ölüm emri verilir. Mary hatalarını telafi etmeye çalışırken katil olur.

Payitaht Abdülhamid'in final sahnesi izleyiciyi ekranlara kilitledi! Ölüm döşeğindeki Abdülhamid'in konuşması gözyaşlarına boğdu! - Resim : 2

 PAYİTAHT ABDÜLHAMİD OYUNCULARI

I. Abdülhamid: Bülent İnal
Saliha Sultan: Vildan Atasever
Tahsin Paşa: Bahadır Yenişehirlioğlu
Naime Sultan: Duygu Gürcan
Rus Sefiri: Cem Uras
Mahmud Celâleddin Paşa: Hakan Boyav
Prens Sabahaddin: Kaan Turgut
Kristaphor Mikaelyan (Mika): Hakan Bilgin
Manyasizade Refik Bey: Ali Buhara Mete
Ali Osman: Arben Akış
Tüfekçi Tahir Paşa: Burak Ergün
Fehime Sultan: Elif Özkul
Hatice Sultan: Gözde Kaya
Emanuel Karasu: Ali Nuri Türkoğlu
Ahmet Celalettin: Paşa Cem Uçan
Avlonyalı Mehmed Ferid Paşa: Yılmaz Meydaneri

Payitaht Abdülhamid'in final sahnesi izleyiciyi ekranlara kilitledi! Ölüm döşeğindeki Abdülhamid'in konuşması gözyaşlarına boğdu! ile ilgili etiketler Payitaht Abdülhamid trt1 Abdülhamid
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.