'Payitaht Abdülhamid' bu akşam sevenleriyle buluşuyor!

TRT'nin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonu, hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. Güven Kıraç, Gürkan Uygun gibi güçlü isimleri oyuncusu kadrosuna katan dizi, bu akşam izleyicisiyle buluşacak.

Dizinin yayınlanacak olan yeni sezon ilk bölümünde Sarayda, yaşanan son vahim hadisenin yaraları sarılmaya çalışılmakta, Fehim Paşa’nın ölümünün yası tutulmaktadır. Dizinin kadrosuna Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Erdem Ergüney ve Alay Cihan katıldı.

Ayrıca sürükleyici hikayesi ile izleyenleri ekrana kilitleyecek olan dizide Sedef Avcı, Bidar Sultan’ın güzel, zeki, yetenekli ancak sırları olan hemşiresi Zeynep’i canlandıracak.

Bir yandan sarayda Bidar Sultan’a hizmet ederken bir yandan da dışarıdaki hastalarına zaman ayıran Zeynep, sırlarının açığa çıkmasıyla kendini tahmin edemeyeceği durumlar içinde bulacak.

PAYİTAHT ABDULHAMİD YENİ SEZON

'Payitaht Abdülhamid' bu akşam sevenleriyle buluşuyor! ile ilgili etiketler payitahr abdülhamid yeni sezon heyecan hasret bitiyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.