Payitaht Abdülhamid 78.bölüm izle! Tahsin Paşa yakalanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid 78.bölüm izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkıyor. Abdülhamid'e karşı yapılan planlar devleti yine zor durumda bırakacaktır.Sabahattin ise Jön Türklere Ermeni çetecilerin desteğini almak için bir plan yapar. İşte Payitaht Abdülhamid 78.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Tahsin Paşa yakalanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun cevabı haberimizde...

Payitaht Abdülhamid 78.bölüm izle! Yayınlandığı her bölümüyle izleyenleri kendisine hayran bırakan dönem dizisi Payitaht Abdülhamid ekranlara gelecek bölümüyle izleyenleri televizyonları başına kilitleyecek.Jorris işlerine engel olan Halil Halid’i önünden çekmek için bu sefer de okul çocuklarını hedef alır. Alçakça saldırır. Halil Halid şimdi çocukları korumak zorundadır.Seniha Şivenaz’ın tehdidi altında sıkışmış, çıkış yolu aramaktadır.Merakla beklenen yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler araştırma yapmaya başladı.İşte Payitaht Abdülhamid 78.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Tahsin Paşa yakalanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusunun cevabı haberimizde...

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk ve Saygın Soysal gibi isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta 78. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölüm öncesi pek çok ipucu veren 2. fragman yayınlandı. İşte, Payitaht Abdülhamid'in 78. bölüm fragmanları ve yeni bölüme dair kısa bir özet.

Yönetmen koltuğunda genç yönetmen Emre Konuk'un oturduğu Payitaht Abdülhamid'in 15 Mart'ta yayınlanacak yeni bölümünde; Abdülhamid’in sonunda sabrı taşar ve Fuat’ın cezasını keser. Vembery ve Şivenaz sıranın kendilerine gelmesinden korkarken yeni bir plan yapmaktan geri durmayacaklardır.

Payitaht Abdülhamid 78.bölüm izle!  Tahsin Paşa yakalanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Sabahattin ise Jön Türklere Ermeni çetecilerin desteğini almak için bir plan yapar. Bu plan sayesinde Osmanlı topraklarından büyük bir parça da koparacaklardır. Düşmanın işbirliği ile Abdülhamid bir kez daha zor duruma düşer. Ama kimsenin hesap etmediği, Abdülhamid’in uzun zaman önce aldığı bir tedbir, şer ittifakının bütün planını bozar.

Halil Halid ve adamları Payitaht’ı Jorris’in dağıttığı heroinden temizlemek için uğraşmaktadır. Jorris işlerine engel olan Halil Halid’i önünden çekmek için bu sefer de okul çocuklarını hedef alır. Alçakça saldırır. Halil Halid şimdi çocukları korumak zorundadır.

Seniha Şivenaz’ın tehdidi altında sıkışmış, çıkış yolu aramaktadır. Bidar giderek ikilinin hallerinden şüphelenirken, Seniha bulaştığı bir tertipte suçüstü yakalanır. Her şeyi itiraf etmekten başka çaresi yoktur. Seniha’nın itirafı sonrasında ne olacak? Bidar, Naime’nin gizlice Akif’le görüştüğünü öğrenecek mi? Halil Halid içine düşeceği savaştan galip çıkabilecek mi? Abdülhamid şer ittifakını nasıl bir planla bozacak?

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk ve Saygın Soysal gibi isimlerin yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta 77. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölüm öncesi pek çok ipucu veren 2. fragman yayınlandı. İşte, Payitaht Abdülhamid'in 77. fragmanları ve yeni bölüme dair kısa bir özet...

Yönetmen koltuğunda genç yönetmen Emre Konuk'un oturduğu Payitaht Abdülhamid'in 8 Mart'ta yayınlanacak yeni bölümünde;

Abdülhamid Tahsin Paşa’yı karşısında beklerken kaçtığını öğrenince yıkılır. Ahmet Paşa onu bulmak için seferber olur, şehrin altını üstüne getirir. Abdülhamid görünenin ardındakini, Tahsin Paşa’nın ihanetinin sırrını bulmaya çalışırken Tahsin Paşa’nın devletin sırlarını ifşa ettiği haberi gelir. Bu sırada Jön Türkler Ermeni çetelerinin desteğini almak için zindandaki Avenis’I kurtarmaya çalışmaktadır. Avenis’in karşılığında Tahsin Paşa teslim edilecektir. Abdülhamid kararını verir. Ahmet Paşa’nın silahı takas sırasında haine çevrilir.

  Halil Halid nihayet Jorris’i ele geçirmeyi başarır. Ama Jorris onu köşeye sıkıştırır. İstediği eroini payitahta sokabilmek için kalleş bir plan yapmıştır. Halil Halid ya Jorris’ e hak ettiği cezayı verip onlarca masumun ölmesine seyirci kalacak, ya da Jorris’i bırakıp tonlarca eroinin payitahta girmesine izin verecektir.

Zeynep Şivenaz’ın tertibiyle kardeşinin ölüm emrini veren kişinin Halil Halid olduğunu düşünür ve Halil Halid’le ilişkisini keser. Naime ise kendisi hakkında yazı yazan muhalif gazeteciye ders vermek için bir oyun oynarken, bu oyunun hayatını değiştireceğinden habersizdir.

Bidar, Seniha ve Şivenaz arasındaki büyük gerginliğin farkındadır ve olayı çözmek üzere harekete geçer. Seniha Bidar’a Şivenaz hakkındaki gerçeği söyleyecek mi? Halil Halid içine düştüğü ikilimi nasıl çözecek? Abdülhamid yüreğindeki acıya rağmen, Tahsin Paşa hakkında nasıl bir hüküm verecek.

Bülent İnal

Mehmet Bülent İnal,19 Mayıs 1973; Hilvan, Şanlıurfa, Türk oyuncu.

Hilvan'da doğan Bülent İnal, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur.

Bülent İnal, "Azad" dizisinde Urfalı Azad, Kurşun Yarası'nda işgal altındaki Ege'de mert bir kaymakam ve Kanal D'nin dizisi Ihlamurlar Altında'da varoş delikanlısı Yılmaz'ı oynadı. "Karayılan" dizisinde de rol almış olan Bülent İnal Star Tv'de yayınlanmakta olan "Kalpsiz Adam" dizisinde Oktay rolünü canlandırdı. 2009 yılında Show Tv de "Bu Kalp Seni Unutur Mu" dizisinde Sinan isimli karakteri canlandıran Bülent İnal, Bergüzar Korel ile Atv de yayınlanan Bitmeyen Şarkı adlı dizide başrolü paylaştı. Daha sonra 2013 yılında Atv'de yayınlanmaya başlayan "Tatar Ramazan" dizinde Ramazan karakterini oynadı. 2014 sonbaharında Kanal D'de başlayan "Urfalıyam Ezelden" dizisinde Cemal adlı karakteri canlandırmaktadır. Şu an TRT 1' de Payitaht "Abdülhamid" dizisinde Sultan 2.Abdulhamid'i karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

Sinema
Yıl Adı Rol Not
1998 Kayıkçı Hasan
2000 Dar Alanda Kısa Paslaşmalar Mustafa Ateş
2001 Hiçbiryerde Polis
2003 Vizontele Tuuba Mahmut Duran
2005 Cenneti Beklerken Gazal
2008 Başka Semtin Çocukları Kerim
2008 Akşamdan Kalma Emin
2010 Akşamdan Kalma 2 Emin
2012 Akşamdan Kalma 3 Emin
2012 Taş Mektep
2013 Balık Kaya Sinema filmi

Televizyon

Yıl Adı Rol Not
1992 Mahallenin Muhtarları Bölüm oyuncusu
2000 Dikkat Bebek Var Recep
2000 Yedi Numara Bölüm oyuncusu
2001 Cesur Kuşku
2001 Karanlıkta Koşanlar Nuri
2002 Azad Azad
2002 Aşk ve Gurur Balıkçı
2003 Kurşun Yarası Kaymakam Cemal
2004 Bir Aşk Hikayesi İsmail TV Filmi
2005 Aşk Yolu Ömer Laçiner TV Filmi2005 Ihlamurlar Altında Yılmaz Akın
2007 Kara Yılan Kara Yılan
2008 Kalpsiz Adam Oktay
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu? Sinan Şahin
2010 Bitmeyen Şarkı Yaman
2011 Bir Çocuk Sevdim Timur
2013 - 2014 Tatar Ramazan Tatar Ramazan
2014-2014 Urfalıyam Ezelden Cemal Bozoğlu
2016- Babam ve Ailesi Kemal İpekçi
2017 Son Destan Destan
2017 Payitaht "Abdülhamid" II. Abdülhamid Başrol oyuncusu

BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU

Bahadır Yenişehirlioğlu, 26 Mayıs 1962 yılında Manisa / Akhisar’da dünyaya geldi. 1979 yılında Akhisar Lisesi’ni tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesin'den 1985 yılında mezun oldu. Daha sonra Akhisar’da serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Çin, Fransa, İspanya, İsviçre, İtalya, Almanya, İngiltere, Bosna Hersek, Karadağ, Hırvatistan, Fas, Tunus, Mısır, İran, Pakistan, İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün, Suriye, Dubai, Bahreyn gibi ülkelerde halklar ve toplumlar üzerine araştırmalarda bulundu.

Romancılığıyla da tanınan Yenişehirlioğlu, yurt içi ve yurt dışı konferanslarının yanında Diriliş Postası gazetesinde ve Cins dergisinde köşe yazarlığına da devam etmektedir.

Bahadır Yenişehirlioğlu, evli ve iki çocuk babasıdır. Büyük Dedesi Türkiye Cumhuriyeti tarihinde İzmir’in ilk valisi ve belediye başkanıydı.

2016 yılında rol aldığı Sevda Kuşun Kanadında dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Yenişehirlioğlu; Başrolü Özlem Conker, Bülent İnal, Ezgi Eyüboğlu ve Akın Akınözü ile paylaştığı Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosunda yer almakta ve Tahsin Paşa karakterini canlandırmaktadır.

 Kitapları (Roman):

Aşk Çölü (2014), Beyaz Usta Siyah Çırak (2017), Kara Güneş, Aşk Cephesi (2017), Kanaviçe (2017), Kara Güneş (2017), Kerime (2017), Tahta At (2017), Son Hasat (2018).

 Rol Aldığı Film ve Diziler:

Vecihi (Ratip Albay, Sinema Filmi, 2017)

Payitaht Abdülhamid (TV Dizisi, 3 Sezon, Tahsin Paşa) 2017-2018)

Direniş Karatay (Alpdoğan, Sinema Filmi, 2017)

Sevda Kuşun Kanadında (Hüsnü, TV Dizisi, 2016)

Yedi Güzel Adam (TV Dizisi, 2014)

Hakan Boyav Kimdir?

Hakan Boyav, 10 Ocak 1964 tarihinde İzmir'in Ödemiş ilçesinde doğmuştur. İzmir, Bornova'daki Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nden 1974 yılında mezun oldu. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitirdi.
1988 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'na ataması yapılarak kadrolu tiyatrocu olarak göreve başladı. 1993 yılına kadar Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 1993 yılında Antalya Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu ve 2003 yılına kadar orada görev yaptı. 2003 yılında Ankara D ldu. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'nun kadrolu sanatçısıdır
2002 yılından bu yana çeşitli sinema ve televizyon dizi filmlerinde oynamaktadır. Hakan Boyav, ayrıca profesyonel olarak karikatür sanatı ile de ilgilenmektedir. Bu alanda iki kişisel sergisi vardır. Bir albümü, ulusal ve uluslararası birçok ödülü ve adaylıkları bulunmaktadır.

Bugüne kadar birçok oyun yönetmiş ve oyunlarda rol almıştır. Sinema kariyerini de 2004 yılında başlayan oyuncunun ilk dizi deneyimi ise 2002 yılında Asmalı Konak dizisi ile yapmıştır. Hakan Boyav sonrasında Hırsız Polis, Gece Gündüz, Hanımın Çiftliği ve Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizilerde rol almıştır.

2014 yılında "Beyaz Karanfil" adlı dizide Ali Sürmeli, Kenan Çoban ile birlikte başrolde oynadı.

Başak Daşman

Başak Daşman, 10 Nisan 1981 yılında İstanbul’da Ümraniye'de dünyaya geldi. 16 yaşındayken babasını kaybetti. İki kardeşi vardır.

Başak Daşman, Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk bölümünde okudu. Okul döneminde animasyon yaparmış. Palyaço, pamuk prenses gibi kılıklara girmiş.

Son dönemlerde Avrupa Yakası dizisindeki Esin rolüyle ve Çemberimde Gül Oya'daki Handan rolüyle tanındı. Benimle Oynar Mısın? programında rol aldı.

Daşman, Oyuncu Sinan Albayrak ile 2010 yılında evlendi ve bir yıl sonra 2011 de boşandı.

2014 yılında “Oflu Hoca'nın Şifresi” filminde Çetin Altay, İsrafil Köse, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Eser Eyüboğlu, Buket Dereoğlu, Mehtap Bayri ile birlikte rol alan Başak Daşman; 2016 yılında “Oflu Hoca'nın Şifresi 2” filminde Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, İsrafil Köse, Nihan Büyükağaç, Ayşegül Günay, Eser Eyüboğlu, Seymen Aydın, Yusuf Güney, Buket Dereoğlu, Mehtap Bayri ile beraber rol aldı.

2016 yılında başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal'ın paylaştıkları “Rüzgârın Kalbi” dizisinde Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Müge Akyamaç ile birlikte oynadılar.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları :

2015 - Özel Kadınlar Listesi : Neil LaBute - MAM’ART Tiyatro
2013 - 2014 - III.Richard : William Shakespeare - Tiyatro Cef
2010 - Beyaz (Yazar: Emmanuelle Marie Yönetmen: Murat Karasu)
2007 - Kilit (Yazar: Murat Gürvardar Yönetmen: Cem Özer)

Filmleri ve Dizileri :

Yönetmen :

2011 - Cast-ı Olanmı Var (Kısa Film)

Senaryo :

2011 - Cast-ı Olanmı Var (Kısa Film)
2011 - Alala (Kısa Film)

Yapımcı :

2011 - Alala (Kısa Film)

Oyuncu :

2016 - Rüzgarın Kalbi (Ayla) (TV Dizisi)
2016 - Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (Ümmiye) (Sinema Filmi)
2015 - Yav He He (Sinema Filmi)
2015 - Tehlikeyle Flört (Sinema Filmi)
2015 - Son Takla (Zeynep) (TV Filmi)
2015 - Kara Ekmek (Hale) (TV Dizisi)
2014 - Çiçek (Sedef) (TV Dizisi)
2014 - Oflu Hoca'nın Şifresi (Ümmiye) (Sinema Filmi)
2014 - Dün Bugün Yarın (Kısa Film)
2013 - İntikam (Derin Çelik) (TV Dizisi)
2012 - Son (Ayşe) (TV Dizisi)
2011 - Gün Akşam Oldu (Dilek) (TV Dizisi)
2011 - Cast-ı Olanmı Var (Kısa Film)
2011 - Alala (Deli Abla) (Kısa Film)
2010 - Son İstasyon (Esra) (Sinema Filmi)
2009 - Bahar Dalları (Seda) (TV Dizisi)
2008 - İş Arıyoruz (Banu) (Sinema Filmi)
2008 - Benimle Oynarmısın (Tv Programı)
2007 - 2009 - Parmaklıklar Ardında (Filiz Demir) (TV Dizisi)
2006 - Pertev Bey'in Üç Kızı (Berrin) (TV Dizisi)
2006 - Doktorlar (Günay) (TV Dizisi)
2005 - Yanık Koza (Makbule) (TV Dizisi)
2005 - Ahududu (Ahu) (TV Dizisi)
2004 - Çemberimde Gül Oya (Handan ) (TV Dizisi)
2004 - Avrupa Yakası (Esin) (TV Dizisi)
2002 - Asmalı Konak (Akasya) (TV Dizisi)
2001 - Benimle Evlenir Misin (Ceyda) (TV Dizisi)
2001 - Bana Şans Dile (Ayşegül) (Sinema Filmi)
2000 - Üzgünüm Leyla (Yaren) (TV Dizisi)
2001 - Yılan Hikayesi (3. Sezon (Bölüm Oyuncusu)TV Dizisi)
1999 - Kıvılcım (Selin) (TV Dizisi)
1996 - Şaşıfelek Çıkmazı (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

Payitaht Abdülhamid 78.bölüm izle! Tahsin Paşa yakalanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler canlı izle Payitaht Abdülhamid TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.