PAX Gold (PAXG) nedir?

Kripto para piyasasına yönelik araştırmalar her geçen gün hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, en çok araştırılan konular arasında ise PAX Gold (PAXG) yer alıyor. Peki, PAX Gold (PAXG) nedir? Ayrıntılar haberimizde…

PAX Gold (PAXG) Paxos şirketi tarafından çıkarılmış, altın destekli, ERC-20 tabanlı bir kripto varlıktır. Kripto paralar, her geçen gün hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelirken, "PAX Gold (PAXG) nedir?" sorusu büyük bir merakla araştırılıyor. Detaylar haberimizde... 

PAX Gold (PAXG) nedir?

PAX GOLD (PAXG) NEDİR?

PAX Gold (PAXG) Paxos şirketi tarafından çıkarılmış, altın destekli, ERC-20 tabanlı bir kripto varlıktır. ERC-20 tabanlı olması PAX Gold’un, Ethereum protokolünü adapte eden tüm hizmet, takas ve cüzdana entegre edilebileceği anlamına gelmektedir.

Her bir PAX Gold tokenı, Brink’in kasalarında saklanan 400 ons değerinde London Good Delivery altın külçesinin bir onsu ile desteklenmektedir. Üstelik ulusal çapta derecelendirilen bir uzman, aylık olarak PAXG tokenlarının ve altın miktarının eş değerde olduğunu onaylamaktadır. PAX Gold alan işlemciler Paxos Trust Company tarafından saklanan fiziksel altına da sahip olacaktır.

PAX Gold (PAXG) nedir? ile ilgili etiketler PAX Gold PAXG
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.