Paulo Dybala ve sevgilisi karantina günlerini anlattı!

Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala ve sevgilisi Oriana Sabatini koronavirüsün etkilerini nasıl hissettiklerini açıkladı.

Juventus'un koronavirüs tesi pozitif çıkan 23 yaşındaki yıldızı Paulo Dybala kulübün Youtube kanalında son durumu ile ilgili bilgi verdi.

5 DAKİKADA YORULUYORDUM
Dybala açıklamasında: "İlk hissetmeye başladığımda 5 dakikada hemen yoruluyordum. Nefes almakta çok zorlanıyordum"

Paulo Dybala ve sevgilisi karantina günlerini anlattı!

KAS AĞRISI YAŞADIM
"Hastalığın semptomlarını çok fazla hissettim. Çok fazla kas ağrısı yaşadım. Şimdi daha iyiyim ve egzersiz yapabiliyorum. Kız arkadaşım Oriana da ben de kendimizi iyi hissediyoruz."

SEVGİLİSİ DE KONUŞTU
Dybala'nın kız arkadaşı Oriana Sabatini de yaşadıklarını böyle anlattı:

REÇETELİ VİTAMİN VERDİLER
"Şu anda çok iyiyim ama 2-3 gün önce kendini çok kötü hissediyordum. Bize sadece dinlenmemiz gerektiğini söyleyerek bazı reçeteli vitaminler verdiler"

ATEŞİM HİÇ ÇIKMADI
"Hastalık önce size grip gibi geliyor. Tüm vücudunuzda acı hissediyorsunuz ve yogun hissediyorsunuz. Hep ölçtüm ama benim ateşim çıkmadı"

CİĞERLERİMDEN SESLER GELDİ
"Önce ben ciğerlerimden garip sesler duydum sonra Paulo da aynı şekilde hissettiğini söyledi. Normal grip gibi başlayıp bunları yaşadık"

YENİDEN TESTE GİRECEĞİZ
"Dokuz gün boyunca karantinada kaldık ve 31 Mart'ta tekrar teste gireceğiz."(Sporx)

Paulo Dybala ve sevgilisi karantina günlerini anlattı! ile ilgili etiketler Juventus Koronavirüs Korona Serie A Dyabala
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.