Paul Pogba'dan The Sun'a yalanlama

Fransa Milli Takımı ve Manchester United'ın Müslüman futbolcusu Paul Pogba, The Sun gazetesinin ortaya attığı "Macron'a kızdı, milli takımı bıraktı" iddiasına cevap verdi. 27 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesaplarından "Yalan haber" diye paylaşımda bulundu.

Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam karşıtı ifadeleri üzerine milli takımı bıraktığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Pogba, The Sun gazetesinin Orta Doğu kaynaklı iddiasına göre Macron'un İslam karşıtı tutumuna tepki olarak Fransa Milli Takımı kariyerini sonlandırdığı yönündeki haberi, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla yalanladı.

Paul Pogba'dan The Sun'a yalanlama

Fransa'da 16 Ekim'de Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürleri derste öğrencilerine gösteren bir öğretmenin öldürülmesinin ardından Fransa hükümeti İslam'ı ve Müslümanları hedef alan açıklamalarda bulunmuş, Macron ise cinayeti "İslami terör" olarak nitelemişti.

Paul Pogba'dan The Sun'a yalanlama ile ilgili etiketler Manchester United Fransa Emmanuel Macron paul pogba premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.