Pau Gasol 20 yıl sonra Barcelona'ya geri dönüyor

Pau Gasol Barcelona'ya mı dönüyor? 20 yıllık NBA kariyerinin sonuna gelen 40 yaşındaki Katalan pivot, THY Euroleague'de şampiyonluk hedefleyen Katalan deviyle temas halinde... Başkan adaylarından Toni Freixa, anlaşmayı duyurdu bile...

THY Euroleague'de şampiyonluk hedefleyen ve en pahalı kadrolardan birine sahip olan Barcelona, NBA'den Pau Gasol'ü getiriyor... İspanyol basını, Barselona doğumlu olan ve basketbol kariyerine Barcelona'da başlayıp, 2001'den NBA'de oynaan Gasol'un evine geri döneceğini yazdı.

İspanyol radyosu COPE ve Katalan spor basını başta olmak üzere tüm ülke medyasında "bomba transfer" başlığıyla verilen haberlerde, 40 yaşındaki Gasol'un Barcelona'yla anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Haberlere kaynak olarak Barcelona'da başkan adaylarından olan Toni Freixa gösterildi.

Resmi twitter hesabında "Barça basketbol takımı cuma gününe kadar oynamayacak. Bu günlerde büyük bir haberimiz olabilir mi?" diye yazan Freixa, altına Pau Gasol'un fotoğrafını koydu.

Kariyerine 1999-2001 yılları arasında altyapısından yetiştiği Barcelona'da başlayan Pau Gasol, daha sonra sırasıyla Memphis Grizzlies (2001-2008), Los Angeles Lakers (2008-2014), Chicago Bulls (2014-2016), San Antonio Spurs (2016-2018), Milwaukee Bucks (2018-2019) ve Portland Trail Blazers (2019-2020) takımlarının formasını giydi. 

Pau Gasol bu sezon THY Euroleague takımlarından hiçbirinde forma giymediği için Barça'ya transfer olabilmesi için 24 Şubat'a kadar süresi var.

Pau Gasol 20 yıl sonra Barcelona'ya geri dönüyor ile ilgili etiketler Barcelona NBA Pau Gasol THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.