Patronlarla kademeli mesaiyi zirvesi

İstanbul Valiliğinde bugün çok önemli bir toplantı vardı. Vali Ali Yerlikaya, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının en önemli gündem maddesi kademeli mesai düzenlemesi oldu...

İş dünyasını yöneten STK'ların temsilcileri bugün İstanbul Valiği'nde önemli bir toplantıya katıldı.

Vali Ali Yerlikaya'nın daveti üzerine gerçekleşen toplantıya patronlar kulübü TÜSİAD ile birlikte, MÜSİAD, ASKON, TİM, İMEAK, İSTİB katıldı. 

Patronlarla kademeli mesaiyi zirvesi

Toplantıda başta yeni kademeli mesai düzenlemesi olmak üzere pandemi süreci ile ilgili tedbirler ve toplu ulaşımdaki kısıtlamalar ele alındı.

Patronlarla kademeli mesaiyi zirvesi - Resim : 2

Vali Yerlikaya toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından aptığı paylaşımda "İş dünyamızın kıymetli temsilcileriyle pandemi süreci, toplu ulaşım ve kademeli mesai düzenlemesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk." ifadelerini kullandı. 

Patronlarla kademeli mesaiyi zirvesi - Resim : 3

Patronlarla kademeli mesaiyi zirvesi ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya TÜSİAD MÜSİAD ASKON TİM İSTİB İMEAK kademeli mesai toplu ulaşım pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.