Patrona, müdüre Babalar Günü kutlama mesajları 2021

Patrona, müdüre, yöneticiye babalar günü mesajı! Haziran ayının en özel günlerinden biri olan Babalar Gününde iş hayatımızda baba olan patrona ve müdüre bu anı ifade etmek çok önemlidir. İşte, patrona ve müdüre söylenebilecek en güzel babalar günü sözleri…

Haziran ayının 3. Pazar günü olan 20 Haziran tarihi tüm dünyada kutlanan Babalar Günüdür. Her zaman iş hayatımızda zorluklarla mücadele ederken ya da bir başarıya ortak olurken bu anları beraberce yaşadığımız patronumuzun ve müdürümüzün babalar günü de kutlamak çok büyük önem arz etmektedir.

PATRONA, MÜDÜRE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Sayın patronum babalar gününüz kutlu olsun. Siz ailenizde ne kadar iyi bir babasanız işyerimizde de bizlere o kadar babalık yapıyorsunuz. İyi ki varsınız.

Babalar günün kutlu olsun müdürüm. Sevdiklerinle, ailenle, çocuklarınla en güzel günler senin olsun. Nice güzel babalar günü yaşaman dileğiyle.

Yöneticilik iş yerinde değil önce evde başlar. Siz evlatlarınıza nasıl iyi bir babasanız, bizler için de o kadar değerli bir yöneticisiniz. Babalar gününüz kutlu olsun.

Bizlere ayırdığın vakti belki evlatlarına ayıramıyorsun. Bizim için ne kadar değerliysen, evlatların içinde o kadar değerlisin. Babalar günün kutlu olsun müdürüm. Evlatlarınla en güzel günler sizin olsun.

Babalar gününüz kutlu olsun. Ailenin temelini oluşturan babalar için en değerli varlık evlatlarıdır.

Sarsılmaz kalenin en büyük kralı. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar gününüz kutlu olsun müdürüm. Hayat size her zaman en büyük güzelliklikleri göstersin.

Biricik yöneticimiz, taze babamız. Babalar gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.

Bizim patronumuz yılın en iyi babası. İyi ki varsınız ve aynı zamanda yılın en iyi patronusunuz da. Babalar gününüz kutlu olsun.

Nice mutlu güzel babalar gününüz olsun müdürüm. Her yıl daha büyük mutlulukla, daha büyük sevgiyle babalar günü yaşamanız dileğiyle.

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.