Patron dururken, SuperHaber'i Nagehan Alçı "yalanladı"

SuperHaber'in, Ciner Medya Grubu'nun Kazak yatırımcılara satıldığı yönündeki haberi, medya ve ekonomi dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ancak habere sürpriz bir isimden ilginç bir tepki de geldi... İddianın muhatabı Turgay Ciner sessizliğini korurken, Haberturk.com yazarı Nagehan Alçı haberi "yalanlama" ihtiyacı hissetti.

SuperHaber son günlerin en büyük medya bombasını patlattı ve Show TV ile Habertürk TV'nin Kazak yatırımcılara satıldığını duyurdu.

Bilindiği gibi, Ciner Holding'in sahibi Turgay Ciner bir süre önce İngiltere'ye yerleşmiş ve medya grubunu elden çıkarmak için alıcı aramaya başlamıştı.

Habertürk gazetesini satamadığı için kapatmak zorunda kalan Turgay Ciner, geçtiğimiz ay da yöneticilerine "tasarrufa gidilmesi" talimatını vermiş ve medya grubunda yüzde 50'ye varan tenkisat gerçekleştirilmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Show TV ve Habertürk'ü satmak için çalışmalarına hız veren Ciner Grubu, aradığı yatırımcıları Orta Asya'da buldu.

SuperHaber, Ciner Medya Grubu bünyesinde bulunan Show TV ile HaberTürk TV'nin Kazak yatırımcılara satıldığı bilgisine ulaştı.

 

- PATRON SESSİZLİĞİNİ KORURKEN, NAGEHAN ALÇI "YALANLADI"

SuperHaber'in bu özel haberi büyük ses getirirken, sürpriz bir isimden iddialar hakkında jet "yalanlama" geldi.

Haberturk.com yazarı Nagehan Alçı, Twitter hesabında yaptığı açıklamada satış iddialarını yalanlayarak "Ciner Medya Grubunun satıldığı yönündeki haberler kesinlikle ve tamamen asılsızdır basın camiasına duyurmak isterim" dedi.

Ciner Holding ve Ciner Medya Grubu yetkililerinin satış haberi ile ilgili suskunluklarını korumasına karşın, Nagehan Alçı'nın iddiaları jet hızıyla "yalanlama" çabası dikkat çekti.

Patron dururken, SuperHaber'i Nagehan Alçı "yalanladı" ile ilgili etiketler Habertürk Nagehan Alçı ciner
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.