Patrik Schick: 2 - 0 :İskoçya... Çekya, EURO 2020'ye harika bir başlangıç yaptı

Elemelerdeki İngiltere galibiyetiyle dikkatleri üzerine çeken Çekya, 25 milyon euroluk santforu Patrik Schick'in 2 şık golüyle İskoçya'yı 2-0 mağlup ederek EURO 2020 D Grubu'na nefis bir başlangıç yaptı. Patrik Schick'in orta sahadan attığı 2. gol, görülmeye değerdi...

Çek Cumhuriyeti EURO 2020'ye 2-0'lık İskoçya galibiyetiyle başladı. D Grubu ilk maçında İskoçlar'la başkent Glasgow'daki Hampton Park'ta karşılaşan Çekler, Patrik Schick'in attığı 2 golle rakibini kendi evinde mağlup etmeyi başardı.

42'de West Ham United sağ beki Vladimir Coufal'in ortasında iki kişi arasında çok iyi yükselen Schick, kafayla topu ağlara gönderdi. 25 yaşındaki Çek santrfor, 52'de ise turnuvanın en şık gollerinden birine imza attı. Bayer Leverkusen'in santrforu, orta sahada kaptığı topta İskoç kaleci Marshall'ı önde görünce güdümlü bir füze gibi gönderdiği topu ağlarla buluşturdu.

İSKOÇYA: Marshall, Cooper, Hanley, Hendry, O'Donnell, Robertson, McTominay, McGinn, Christie, Armstrong, Dykes

ÇEKYA: Vaclik, Coufal, Celustka, Kalas, Boril, Kral, Soucek, Masopust, Darida, Jankto, Schick

D Grubu'nun ilk maçında dün İngiltere, Wembley'de Hırvatistan'ı Raheem Sterling'in tek golüyle mağlup etmişti. Çekya bu 3 puanla ilk maçların ardından grup liderliğine yükseldi. Teknik direktör Jaroslav Silhavy yönetimindeki Çekler 18 Haziran'da Hırvat maçına çıkacak.

Patrik Schick: 2 - 0 :İskoçya... Çekya, EURO 2020'ye harika bir başlangıç yaptı

Patrik Schick: 2 - 0 :İskoçya... Çekya, EURO 2020'ye harika bir başlangıç yaptı ile ilgili etiketler Çekya İskoçya Patrik Schick
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.