Patrick van Aanholt: İnanılmaz mutluyum, ikinci golüm ilk golümden daha güzeldi

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçının yıldızı Patrick van Aanholt oldu. Hollandalı sol bek bu sezon ilk gollerini attı. Bu yaz Crystal Palace'tan ayrılıp Galatasaray'a imza atan Hollandalı yıldız, 24 maçta 2 gol, 2 asitle oynuyor. Tecrübeli sol bek, "İnanılmaz mutluyum. 2. golüm, ilk golümden daha güzeldi. Önemli olan 3 puandı tabii ki. 9 kez sağ ayağımla gol attım. Sanırım sağ ayağımla daha çok gol atıyorum ama önemli olan goldür" dedi.

Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayan Galatasaray, 2 kez geriye düştüğü maçı 4-2 kazanarak üst üste 2. galibiyetini aldı.

Geçen hafta deplasmanda Göztepe'yi 2-3 mağlup eden Domenec Torrent'in takımı puanını 35'e yükselterek 12. sıraya yükseldi. Sarı-Kırmızılılar bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol attı.

Galatasaray'da maçın yıldızı Patrick van Aanholt oldu. Hollandalı sol bek bu sezon ilk gollerini attı. Bu yaz Crystal Palace'tan ayrılıp Galatasaray'a imza atan Hollandalı yıldız, 24 maçta 2 gol, 2 asitle oynuyor.

31 yaşındaki futbolcu maçın ardından şunları söyledi:

"İnanılmaz mutluyum. 2. golüm, ilk golümden daha güzeldi. Önemli olan 3 puandı tabii ki. 9 kez sağ ayağımla gol attım. Sanırım sağ ayağımla daha çok gol atıyorum ama önemli olan goldür. "

 

RYAN BABEL İLK GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray’ın diğer Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, Çaykur Rizespor maçında penaltıdan attığı golle bu sezon Spor Toto Süper Lig’de ilk gol sevincini yaşadı. Babel daha önce UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya karşılaşmasında da 1 gol atmıştı.

Mücadeleye yedek başlayan Ryan Babel 57. dakikada Emre Kılınç’ın yerine oyuna dahil oldu.

Sarı-kırmızılılar böylece evindeki kötü seriyi de bitirdi. Bu mücadele öncesinde son olarak sahasında Antalyaspor'u yenen sarı-kırmızılılar daha sonra oynadığı 4 karşılaşmada 3 puan alamamıştı. Cimbom bu süreçte Girsunspor, Trabzonspor ve Kasımpaşa'ya mağlup olurken, Kayserispor ile de berabere kalmıştı.

Patrick van Aanholt: İnanılmaz mutluyum, ikinci golüm ilk golümden daha güzeldi

Patrick van Aanholt: İnanılmaz mutluyum, ikinci golüm ilk golümden daha güzeldi ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Babel Patrick Van Aanholt
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.