Patrick van Aanholt: Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum

Galatasaray, İstanbul'a getirdiği Patrick Van Aanholt ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. GS TV'ye çıkan Hollandalı sol bek "Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

Galatasaray, yeni transferi Patrick van Aanholt'u tanıttı. 30 yaşındaki Hollandalı sol bek Sarı-Kırmızılı formayı giyip ilk pozlarını verdi. GS TV'ye konuşan tecrübeli isim, "Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick van Aanholt ile transferi konusunda, 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 3 yıllık anlaşma yapılmıştır" denildi.

Son 4 sezonunu Premier League ekiplerinden Crystal Palace'ta geçiren Van Aanholt, 11 milyon euroya transfer olduğu İngiliz ekibiyle sözleşme yenilememişti. Bir süredir G.Saray'la görüşen futbolcu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Hollanda Milli Takımı'nın EURO 2020 maçlarında ilk 11'de oynayan Patrick Van Aanholt, geçen sezon Premier League'de 22 maça çıkıp 1 asist yapmıştı.

Patrick van Aanholt: Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Patrick Van Aanholt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.