Patlamanın ardından çıkan yangında en az 100 kişi yanarak can verdi!

Nijerya'nın Rivers eyaletinde yasadışı petrol rafinerisinin deposunda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 100'den fazla kişinin yanarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Nijerya'nın Rivers eyaletinde petrol rafinerisinde patlama yaşandı.

EN AZ 100 KİŞİ YANARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

Yasadışı faaliyet gösteren pafineride meydana gelen patlamada, en az 100 kişi hayatını kaybetti.

Rivers Eyaleti Petrol Kaynakları Sorumlu Komiseri Goodluck Opiah patlamanın ardından yaptığı açıklamasında patlamayı doğrulayarak, "Patlamanın ardından çıkan yangında en az 100 kişi yanarak can verdi" dedi.

HÜKÜMET ENGEL OLAMIYOR

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini Nijerya'da, hükümetin çabalarına rağmen çok sayıda yasa dışı petrol rafinerisi bulunuyor.

Ekim ayında Rivers eyaletinde başka bir yasadışı rafineride meydana gelen patlamada da aralarında çocukların da bulunduğu 25 kişi hayatını kaybetmişti.

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

Patlamanın ardından çıkan yangında en az 100 kişi yanarak can verdi! ile ilgili etiketler Nijerya Petrol patlama Yangın rafinerisi 100 ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.