Patlamadan sonra Quaresma'yı zor tuttular!

Beşiktaş'ın Bursaspor ile oynadığı mücadelenin ardından yaşanan hain saldırı, Siyah-Beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma'yı da derinden etkiledi.

Beşiktaş'taki hain saldırı siyah-beyazlı futbolcuları derinden etkiledi. Bursa galibiyetinin ardından ailesiyle evinin yakınında galibiyeti kutlama yemeğine giden Ricardo Quaresma, tam bu sırada patlamayı öğrendi. Bunun üzerine garsonlara durumu soran ve Portekizli oyuncu, durumun ciddiyetini anlar anlamaz yerinden fırladı.

"Orada dostlarım var, nasıl olduklarını öğrenmeliyim" diyen Quaresma harekete geçti. Yıldız oyuncuya, bu bölgeye arabasıyla gitmesinin imkansız olduğunu, çünkü trafiğin kapatıldığını anlatınca Quaresma'nın gece yarısına kadar sürekli telefonla haber aldığı belirtildi.

Patlamadan sonra Quaresma'yı zor tuttular! ile ilgili etiketler Beşiktaş Ricardo Quaresma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.