Patates dağıtımında bir gencin boğazını sıkan kişiye tepki yağıyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde kamyon kasasında vatandaşlara patates dağıtımı yapıldığı sırada yaşanan izdihamda bir gencin boğazını sıktığı görülen kişiye sosyal medyada tepki yağdı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak verilen patateslerin dağıtımı sırasında üzücü bir olay yaşandı.

17 günlük tam kapanma öncesinde Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesi’nde kamyon kasasından yapılan patates dağıtımı bir kez daha izdihama neden oldu.

ÇOCUKLAR EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Vatandaşın yoğun talep gösterdiği dağıtımda sosyal mesafe de dikkat edilmedi. Çocukların da katıldığı dağıtımda ezilme tehlikesi yaşandığı görüntüye yansıdı. Bazı vatandaşların 2 çuval patatesi sırtlayarak evine götürmeye çalıştığı görüldü.

Patates dağıtımında bir gencin boğazını sıkan kişiye tepki yağıyor!

PATATES ALMAK İSTEYEN GENCİN BOĞAZINI SIKTI

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşılan dağıtımda yaşanan bir olay sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. İzdiham sırasında kimliği belli olmayan bir kişi patates almak isteyen gencin boğazını sıktı. Skandal görüntülerin ardından vatandaşlar Twitter hesaplarından Bakan Soylu'yu etiketleyerek cezai işlem yapılması gerektiği çağrısında bulundu.

Patates dağıtımında bir gencin boğazını sıkan kişiye tepki yağıyor! - Resim : 2

Patates dağıtımında bir gencin boğazını sıkan kişiye tepki yağıyor! - Resim : 3

Patates dağıtımında bir gencin boğazını sıkan kişiye tepki yağıyor! - Resim : 4

Patates dağıtımında bir gencin boğazını sıkan kişiye tepki yağıyor! - Resim : 5

PATATES ÇUVALIYLA FOTOĞRAF ÇEKEN KAYMAKAM TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Daha önce de Şanlıurfa'da, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan'ın, TMO’nun üreticiden alarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için 81 ile gönderdiği patatesleri vatandaşlara verirken fotoğraf çektirmesi tepki çekmişti. AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, gazeteciler İsmail Kılıçarslan ve Ersin Çelik gibi bir çok isim sosyal medya hesaplarından kaymakam Doğan’ın bu hareketini eleştirmişti.

 

Patates dağıtımında bir gencin boğazını sıkan kişiye tepki yağıyor! ile ilgili etiketler patates patates çuvalı patates kamyonu bedava patates
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.