Patara antik kenti nerede? Patara plajı neresi?

Patara Antik kentinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konseri büyük ilgi görüyor. Peki, Patara antik kenti nerede? Patara plajı neresi? Patara ne demek? İşte detaylar…

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada; estorasyon çalışmaları sonrası yeniden ziyaretçilerle buluşturduğu Galata Kulesi'nde, Cumhuriyet Bayramı’nda iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapılacak. Anadolu’nun kültür mirası Patara Antik Kenti’nde, cumhuriyetin 97’nci yılı kutlamaları kapsamında düzenlenecek.

PATARA NE DEMEK?

Fethiye ile Kaş ilçeleri arasında uzanan kumsala ve burada kurulmuş önemli bir Likya kentine verilen addır.

PARATA NEREDE?

Patara antik kenti Fethiye kalkan arasında bulunuyor.

PATARA PLAJI NERESİ?

Antalya'da bulunan Patara Plajı aynı zamanda Gelemiş Köyünde yer alıyor. Patara Plajı, Kaş ile Fethiye ilçesi arasında yer alıyor. Gelemiş köyüne 20 kilometre yürüme mesafesinde olan Patara Plajına ulaşım da oldukça kolay. Bakir bir koy olan Patara Plajı her sene çevre illerden çok sayıda turisti ağırlıyor. Tertemiz kumlarının yanı sıra Patara Plajı'nın denizi de oldukça temiz.ve berraktır. Patara Plajı'na özel araç ve toplu taşıma araçları ile çok kolay bir şekilde ulaşım sağlanıyor. Antalya merkezden otobüs ve toplu taşıma araçları ile birlikte Patara Plajı'na gelinebiliyor.

Patara antik kenti nerede? Patara plajı neresi? ile ilgili etiketler patara Patara antik kenti patara plajı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.