Pasta bahane Tülin şahane! / VİDEO

Tülin Şahin'in güzelliğinden ve enerjisinden ilham alınarak hayata geçirilen 'TULİSS' pastasının 17. edisyonunun tanıtım çekimleri yapıldı.

Bir otelin loungeında hazırlanan pastalar büyük ilgi gördüğü için kısa bir sürede çok sayıda çeşidi yapıldı. Tülin Şahin yeni edisyonun tanıtım çekimi için geride bıraktığımız günlerde kameraların karşısına geçti ve bu çekimlerden kamera arkası görüntüler paylaştı.

Kocası Mehmet Özer ile ayrılık iddialarını yalanlayan ikiliden Tülin Şahin, mini eteği ve göbeğini açıkta bırakan kıyafetiyle tüm bakışları üzerine toplarken sadece 125 kalori olan pastasını büyük bir keyifle tanıttı. Şahin, pastanın tanıtım çekimleri sırasındaki görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı ve güzelliğiyle yine göz doldurdu. Şahin’in paylaştığı videonun altına gelen yorumlar onun güzelliğine yapılan övgülerle doluydu. İçlerinde, ‘Pasta bahane Tülin şahane’ yorumu öne çıktı.

Pasta bahane Tülin şahane! / VİDEO ile ilgili etiketler Tülin Şahin pasta 125 kalori
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.