Passengers (Uzay Yolcuları) filmi konusu nedir? İşte Passengers oyuncuları!

Bu akşam SHOW TV ekranlanlarında izleyicilerle buluşacak olan Passengers (Uzay Yolcuları) filmi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Mars'a yolculuk yapan uzay gemisinde mahsur kalan 2 kişinin başından geçenleri konu alan film sinemaseverler tarafından araştırılıyor. Peki Passengers (Uzay Yolcuları) filmi konusu nedir? İşte Passengers oyuncuları!

Dram ve gerilim türündeki Passengers (Uzay Yolcuları) filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Sinemaseverler tarafından merakla beklenen filmin oyuncuları araştırılmaya başlandı. Peki Passengers (Uzay Yolcuları) filmi konusu nedir? İşte Passengers oyuncuları!

PASSENGERS (UZAY YOLCULARI) ÖZET

The Avalon isimli bir gemi taşıdığı 5.258 kişiyle birlikte başka bir gezegene hareket etmektedir. Yolculuk 120 yıl sürecektir. Yolculuğun 30 yılı geçmiş ve gemi arıza yapmıştır. Geminin yaptığı arıza mekanik mühendisi Jim Preston'un uyanmasına neden olur. 1 yıl geçtikten sonra Jim ciddi ciddi intihar etmeyi düşünür. Bir gün bir yazar ve gazeteci olan Aurora Lane'ı farkeder. Aurora'dan etkilenen Jim, onu uyandırmaya karar verir. Aurora, hayatının geri kalanını gemide geçirmek zorunda olduğunu öğrenince yıkıma uğrayacaktır. Zamanla durumunu kabullenmek zorunda kalan Aurora, deneyimlerini kitaplaştırmaya karar verir. Zaman geçtikçe Jim ve Aurora arasında yakınlaşma başlar ve ikili birbirlerine aşık olur. Ancak, Aurora, Jim tarafından uyandırıldığını öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşayacaktır.


PASSENGERS (UZAY YOLCULARI) OYUNCULARI

Jennifer Lawrence

Chris Pratt

Michael Sheen

Passengers (Uzay Yolcuları) filmi konusu nedir? İşte Passengers oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.