Paslaşıp havaya attılar! İşte anne ve yavru ayının futbol keyfi

Hindistan'da ormanlık alanda futbol oynayan gençlerin oyun keyfi ayıları görünceye kadar sürdü. Kaçmaya çalışırken, anne ve yavru ayının futbol topuyla oynamaya başladığını gören gençler o anları kaydetti.

Hindistan'ın Odisha eyaletine bağlı Nabarangpur bölgesinin Sukhigaon köyünde amatör bir futbol maçı, iki sürpriz ziyaretçiyle yarıda kaldı.

Açık alanda futbol maçı yapan bir grup genç, ormanlık alandan iki ayının kendilerine doğru yaklaştığını fark etti ve topu bırakarak bölgeden uzaklaşmaya çalıştı.

Ayıların topla oynamaya başladığını gören gençler, zararsız olduklarını anlayınca o anları cep telefonu kamerası ile kaydetmeye başladı. Ayılar bir süre sonra topla birlikte alandan uzaklaştı.

Sosyal medyada büyük ilgi gören videoda; anne ve yavru ayının futbol topuyla oynamaktan büyük keyif aldığı ve paslaştıkları anlar yer alıyor.

Paslaşıp havaya attılar! İşte anne ve yavru ayının futbol keyfi ile ilgili etiketler Hindistan topla oynayan ayılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.