Pascal'dan cevap gecikmedi! Ortalık kızıştı...

Galatasaraylı Ryan Babel ve Pascal Nouma atışmasında bugün Babel'in sosyal medya hesabından verdiği cevaba karşılık Pascal'dan da bir hamle geldi. Pascal, Babel'e "Futbol yok, boya kafayı pembeye" sözlerini paylaştı.

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Pascal Nouma da Ryan Babel'e sosyal medya hesabından cevap verdi.

Nouma, Babel'e " Sen de haklısın, gündemde kalman lazım. Futbol yok, boya kafayı pembeye. Bu arada cevabı Real Madrid maçından sonra verseydin. Antep'i yendikten sonra komik olmuş" cevabını verdi.

Pascal'dan cevap gecikmedi! Ortalık kızıştı...

AYNI GÜN İÇİNDEKİ BABEL'İN GÖNDERMESİ

Babel, Nouma için ''Sakinleş dostum... Artık gündemde olmamanın zor olduğunu biliyorum.'' sözlerini kullandı.

Pascal'dan cevap gecikmedi! Ortalık kızıştı... - Resim : 2

PASCAL NOUMA NE DEMİŞTİ?

Ryan Babel, Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 yenildiği maç hakkında paylaşımda bulunmuştu. Bunun üzerine Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Nouma, Hollandalı futbolcuya böyle seslenmişti;

''Camialar kalıcıdır. İz bırakmak, efsane olmak istiyorsan formasını giydiğin, ekmeğini yediğin takıma saygılı olmalısın. Profesyonelsen gereğini yapmalısın, yapmazsan bugün olduğu gibi rezil olursun. Gazoz olma efsane ol''

Pascal'dan cevap gecikmedi! Ortalık kızıştı... ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Babel Pascal Nouma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.