Pasaport alacaklar dikkat! Yeni döneme girildi...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından pasaport almak için randevu almış olanlara bir duyuruda bulundu. Artık ertek gün randevu sistemine geçildiğini belirten Soylu, sonraki tarihe randevu alanların dilemeleri halinde onları iptal ettirip yeni sisteme göre yarın için randevu alabileceklerini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da randevu sisteminde, ilave işlem masası temini, kimlik kartı, sürücü belgesi ve pasaport işlemlerinde kota uygulamasına geçilmesi nedeniyle "ertesi gün pasaport randevusu" uygulamasına geçildiğini belirtti.

YARINDAN İTİBAREN RANDEVU ALABİLİRLER
Cumartesi günlerinin de pasaport randevusuna açıldığını aktaran Soylu, "İstanbul'da 30 Mayıs'tan itibaren her gün toplam 4 bin 500 pasaport randevusu verilebilir hale gelmiştir. Sonraki tarihlere randevu alanlar isterlerse randevularını iptal edip 30 Mayıs'tan itibaren kontenjan açık oldukça yeni randevu alabilirler." açıklamasını yaptı.

Pasaport alacaklar dikkat! Yeni döneme girildi... ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı pasapor kimlik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.