Partisine eleştiriyi kaldıramayan CHP'li ortalığı karıştırdı

CHP'li eski vekil Ali Özgündüz'ün canlı yayında partisine yönelik eleştiriler sonrası takındığı tavır büyük tepki çekti. "Buraya CHP'yi mi konuşmaya geldik" diyen Özgündüz'ün "Ben ısrarla bu tür adamları benim karşıma çıkarmayın diye ısrarla söyledim" şeklinde sözleri ortalığı karıştırdı.

TV 100 canlı yayınında CHP'nin eleştirilmesine tahammül edemeyen Ali Özgünüz ortalığı karıştırdı.

Canlı yayında CHP'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi öncesindeki tutumlarını eleştiren Siyaset Bilimci Dr. Tacettin Kutay şunları söyledi:

"Muhalefetin parlamenter sistemde iyi bir sicili yok. 16 Nisan öncesi pratiklerine baktığımızda parlamento faaliyetlerini bloke eden bir pratik vardı. Ben hep şu soruyu sordum. Biz mesela bir şey ümit olarak belirlerseniz ve söylerseniz, ki bu benim siyaset yapış tarzımdır, onunla bir şey yapmış olmanız lazım. CHP üzerinden soruyorum. Ben 2014'ü, 215', biliyorum. 1946'dan bahsetmiyorum. Senin Meclis'e bir siyaset yapım yeri olarak bakmadığınla ilgili benim bir sıkıntım var. Vardı ve oldu. Siyasetin sonucunu, özellikle Gezi sonrası süreçte, sokakta aramı bir yapı olarak..."

CHP'Lİ ESKİ VEKİL BİR ANDA ARAYA GİRDİ

Kutay'ın sözlerini bitirmeden araya giren CHP'li eski vekil Ali Özgünüz ise Kutay'ın sözlerine tepki göstererek, "Buraya CHP'yi tartışmaya mı geldik?" dedi. Kutay ise Özgündüz'e "Neyi konuşacağımı size mi soracağım? Size günah mı çıkartıyoru ben, papaz mısınız siz?" Şeklinde tepki gösterdi.

Özgünüz ise CHP'li Özgündüz de "Papazın şimdi bilmem neyi diyeceğim de... Konuşturma şimdi beni" dedi. Tacettin Kutay da "Her hafta beni nereden buluyor bunlar ya" şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca Özgündüz "Ben ısrarla bu tür adamları benim karşıma çıkarmayın diye ısrarla söyledim. Sizin derdiniz şu anda CHP'yi tartışmaksa ben müsade alayım tartışın kendi başınıza" dedi. Programın sunucusu Hande Aydemir ise "Ben zaten muhalefeti sordum" ifadelerini kullandı.

Ali Özgündüz'ün tavrına sert tepki gösteren Ak Partili İBB Meclis Üyesi Mücahit Birinci "Bu nasıl bir tavır benim karşıma bu tür adamlar falan. Siz kim oluyorsunuz da böyle şeyler söylüyorsunuz?" dedi.

Canlı yayında gerginliğin sürmesi sonrası sunucu Hande Aydemir reklam arasında girdi. Bu arada CHP'li Ali Özgündüz ise yayını terk etti.

Partisine eleştiriyi kaldıramayan CHP'li ortalığı karıştırdı ile ilgili etiketler CHP canlı yayın ali özgündüz Parlamento muhalefet TV 100 tacettin kutay gerginlik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.