Skandalın altından bakın kim çıktı!

CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'nin bakım ve onarım yaptığı çocuk parkında terör örgütü PKK ve YPG'nin sembollerinin yer alması üzerine soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında görevden alınan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Gevezoğlu'nun Ekrem İmamoğlu ile yakın ilişkide olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece Belediyesi'nin İstasyon Mahallesi'nde bulunan Atatürk Parkı'nda tamamlanan yenileme çalışmaları neticesinde bazı yer döşemelerinde "PKK terör örgütü sembol ve renklerinin kullanıldığı" yönünde ihbar ve şikayetler aldığını açıkladı.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDILAR

Valilikten yapılan açıklamada, Küçükçekmece'deki parkın yenilenmesinden sorumlu olduğu belirlenen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı ile Park ve Bahçeler Müdürünün görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.

EKREM İMAMOĞLU İLE İLİŞKİSİ

Görevden uzaklaştırılan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yakın bir ilişkisi ortaya çıktı.

İmamoğlu ile birlikte objektiflere samimi pozlar veren Gevezoğlu'nun bir önceki dönem Beylikdüzü Belediyesi'nde Ekrem İmamoğlu'nun Fen İşleri Müdürü olduğu öğrenildi.

Skandalın altından bakın kim çıktı! ile ilgili etiketler Küçükçekmece park Ekrem İmamoğlu PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.