Parkta başörtülü akademisyeni darp etmişti: Mahkemede tahliye edildi

İstanbul Nişataşı'nda akademisyen Neşe Nur Akkaya'ya önce hakaret edip sonra darp ettiği iddiasıyla yargılanan Eray Çakın hakkında karar çıktı. Çakın, yargılandığı davada tahliye edildi.

Nişantaşı’nda bir parkta arkadaşıyla oturduğu sırada tartıştığı akademisyen Neşe Nur Akkaya’yı darp ettiği iddia edilen Eray Çakın, yargılandığı davada tahliye edildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Araştırma Görevlisi Neşe Nur Akkaya'nın; Nişantaşı'nda bir parkta başörtülü olduğu gerekçesiyle Eray Çakın isimli şahıs tarafından uğradığı sözlü ve fiziksel şiddetin ardından "Burada ne işiniz var, siz ve sizin gibileri istemiyoruz çok parkta oturmak istiyorsanız gidin Gaziosmapaşa'da oturun" kelimelerini kullanması yargıya taşınmıştı.

 

Parkta başörtülü akademisyeni darp etmişti: Mahkemede tahliye edildi ile ilgili etiketler Darp Akademisyen Neşe Nur Akkaya Eray Çakın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.