Park alanını böyle talan ettiler

Ağrı Belediyesi'nin güzel bir kent oluşturmak için yaptığı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede parklarda yeni düzenlemelere gidildi. Parklara yediden yetmişe tüm Ağrılıların yararlanacağı çardaklar inşa edildi. Ancak her güzelliklere düşman vandallar burada da devreye girip yapılan çardakları kırıp döktü. Başkan Savcı Sayan bu vandalları Allah'ın adaletine havale edip, "Parkına sahip çık Ağrı" diye seslendi.

Vandallar Ağrı'da tam anlamıyla terör estirdi.

Ağrı Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde parklara yapılan çardaklara saldıran terör yandaşı vandallar kırıp döktü.

Bu duruma sosyal medya hesabından tepki gösteren Ağrı Büyükşehir Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Ekiplerimizin çalışmalarını sabote eden hainleri, Allah’ın adaletine havale ediyorum. Güzel bir kent oluşturma hedefiyle hayata geçirdiğimiz uygulamalar arasında bulunan parklarımızı, her gün bu şekilde görmenin üzüntüsüyle kahroluyoruz. Allah islah etsin. Parkına sahip çık AĞRI" çağrısında bulundu. 

Park alanını böyle talan ettiler

Park alanını böyle talan ettiler ile ilgili etiketler Ağrı Savcı Sayan park vandal
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.