Paris'te 2 kadını rehin alan şahsa yönelik operasyon yapıldı!

Fransa’nın başkenti Paris’te dün bir mağazada 2 kadını rehin alan şahıs için operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucu rehineci yakalanarak tutuklandı.

Fransa’nın başkenti Paris’in 12. bölgesinde dün yerel saatle 15.30’da bir adam bıçakla iki kadını rehin almıştı.

YARALANAN OLMADI

Bir mağaza müdürü ve kızını rehin alan 56 yaşındaki şahıs, gece boyunca devam eden müzakerelerin ardından yakalandı ve rehineler serbest bırakıldı. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, saldırganın yakalandığını ve sağlıklı olduğunu bildirirken sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Rehin alan şahıs yakalandı. Yaralanma yok. Polislere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

REHİNECİNİN PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

Paris Polis Müdürü Didier Lallement ise 2 rehinenin özgürlüğüne kavuştuğunu ve sağlıklı olduklarını belirtirken, psikolojik tedavi gördüğü kaydedilen rehinecinin dün gece yerel saat 22.00’de bir kadını serbest bıraktığını açıkladı.

Paris polisi tarafından daha önce bir doktor muayenesine saldırmasıyla tanınan rehineci, 1991’de 60 yaşındaki bir kadının ölümünden sorumlu tutularak hapse atılmış daha sonra dönemin Cumhurbaşkanı Jacques Chirac tarafından serbest bırakılmıştı.

Paris'te 2 kadını rehin alan şahsa yönelik operasyon yapıldı! ile ilgili etiketler Paris rehine Operasyon kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.