Paris sokaklarını karıştıran film...

Son zamanlarda hemen hemen her gece olayların yaşandığı Fransa'nın başkenti Paris bu gece bir kez daha karıştı. Bu kez de binlerce genç "Project X" filminden esinlenerek sokaklara çıktı. Polis sokakları dolduran gençler karşısında müdahalede yetersiz kaldı.

Fransa'nın başkenti bu gece yine karıştı. Binlerce genç 2012 yapımı olan ve bir doğum günü partisinin kontrolden çıkması sonrası yaşanan olayları anlatan Project X filminden etkilenerek sokaklara çıktı. 

Sosyal medyada birçok Fransız hesabında yaşanan olaylar için "Binlerce genç "Project X" filminden esinlenen büyük bir parti düzenlemek için Paris'teki sokaklara çıktı" denildi.

Ancak polis ABD yapımı filmden etkilenerek sokaklarda dev bir parti yaptığını ileri süren gençlere müdahale ediyor. 

Ancak polisin müdahalesinin yetersiz kaldığı da gelen bilgiler arasında. 

Paris sokaklarını karıştıran film...

PROJECT X FİLMİNİN KONUSU NE?

Project X, yönetmenliğini Nima Nourizadeh'nin üstlendiği, komedi türünde olan ve 2012'de vizyona giren bir ABD filmi,

Senaryosunu Matt Drake ve Michael Bacall'un yazdığı filmin başrollerinde ise Thomas Mann, Oliver Cooper ve Jonathan Daniel Brown bulunuyor.

Film, okuldaki popülaritelerini arttırmak amacıyla üç arkadaşın düzenlediği doğum günü partisinin bir müddet sonra kontrolden çıkmasını konu alıyor.

Paris sokaklarını karıştıran film... - Resim : 2

Yaklaşık 12 milyon dolara mal olan film, Los Angeles'te çekildi. Filmin büyük bir bölümünde partiye katılan bir kişinin el kamerası ile çekilmiş izlenimi verilirken, aralarda cep telefonu ile başka kişelerce de çekilmiş gibi gözüken görüntülerde kullanıldı. 

Film dünya çapında 102 milyon dolar hasılat elde ederken, dünyanın çeşitli yerlerinde organize edilen benzer nitelikte partilerin ilham kaynağı oldu. 

Paris sokaklarını karıştıran film... ile ilgili etiketler Paris Fransa project x olay gençler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.