Paris Saint-Germain'de yıldız depremi yaşanıyor! İhanet detayı ilişkiyi bitirdi...

İspanyol gazetesi Marca’nın gündeme bomba gibi düşen haberine göre Fransız yıldız Kylian Mbappe ile kulübü Paris Saint-Germain arasındaki ipler tamamen koptu. Taraflar arasındaki görüşmeden şok eden detaylar ortaya çıkarken 'ihanet' detayı dikkat çekti. İşte detaylar...

Kylian Mbappe ve Paris Saint-Germain arasındaki ilişki tamamen koptu. Bu iddia İspanya yüksek tirajlı gazetesi Marca'ya ait.

Habere göre, yıldız futbolcu önümüzdeki Ocak ayında Parc des Princes'ten ayrılışı için çalışıyor. 

MBAPPE EFLATUN-BEYAZLILARDA OYNAMAK İSTİYOR

Temmuz ayında ayrılmak isteyen Mbappe'nin bu talebini başkent ekibinin yönetimi biliyor. Fransız oyuncu, kesin olarak Real Madrid'de oynamak istiyor. İspanyol kulübün, bu talebe ne tepki vereceği bilinmiyor.

Mbappe, PSG'nin kendisine ihanet ettiğini düşünüyor. Paris Saint-Germain, geçtiğimiz mayıs ayında sözleşme yenileyen Fransız yıldıza çoğu gerçekleştirilmeyen bir dizi vaatte bulundu.

FRANSIZ BASINI TARAFLAR ARASINDA SÖZLEŞME DETAYINI AÇIKLADI

L'Equipe'in haberine göre taraflar arasında 2025'e kadar değil 2024'e kadar sözleşme imzalandı. 23 yaşındaki oyuncu aslında takıma iyi bir niyet göstergesi olarak 2025 yazılı formayla poz vermeyi poz vermeyi kabul etti.

2017'de Monaco'dan PSG'ye transfer olan Mbappe, burada 4'ü lig şampiyonluğu olmak üzere toplam 11 kupa kazandı.

Paris Saint-Germain'de yıldız depremi yaşanıyor! İhanet detayı ilişkiyi bitirdi... ile ilgili etiketler Paris Saint-Germain Real Madrid Kylian Mbappe marca l'equipe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.