Paris Hilton, Carter Reum ile evlendi! Kutlamalar 3 gün sürecek

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen, Hilton otellerinin varisi 40 yaşındaki Amerikalı sosyetik isim Paris Hilton, geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attığı sevgilisi Carter Reum ile nikah masasına oturdu. Çift, Hilton’un dedesi Barron’un Los Angeles’taki Bel Air semtinde bulunan malikanesinde dünya evine girdi.

Daha önce 3 kez nişanlanan Paris Hilton aradığı mutluluğu aynı yaştaki nişanlısı Carter Reum'da buldu. Hilton, doğum gününde 'evet' dediği aşkıyla evlendi.

KUTLAMALAR CUMARTESİ GÜNÜ BİTECEK

Üç gece sürecek kutlamalar, dün malikanede verilen resepsiyonla başladı. Bugün Santa Monica İskelesi'nde düzenlenecek karnaval ile devam edecek kutlamalar, Cumartesi günü resmi bir davet ile son bulacak. Hilton, üç gün sürecek kutlamalarda 10 civarı farklı kıyafet giyecek.

Paris Hilton, Carter Reum ile evlendi! Kutlamalar 3 gün sürecek

Şarkıcı, oyuncu, manken, moda tasarımcısı ünvanlarına sahip olan 40 yaşındaki Paris Hilton’un nedimeleri Halle Hammond, Tessa Grafin von Walderdorff, Whitney Davis ve Farrah Aldjufrie ise "Alice + Olivia" marka pembe renkli kıyafetler giyiyor.

Paris Hilton, Carter Reum ile evlendi! Kutlamalar 3 gün sürecek

ÜNLÜ İSİMLER HİLTON'U MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Dün akşamki resepsiyona katılan ünlüler arasında Kim Kardashian, Paula Abdul, Kyle Richards, Bebe Rexha, Emma Roberts ve Evan Ross bulunuyor.

'SONSUZLUĞUM BUGÜN BAŞLIYOR...'

Hilton, iki yıldır beraber olduğu yazar sevgilisi Reum ile evliliğe giden süreci, Paris in love” ismindeki reality şov ile ekranlara taşımıştı. Hilton, evlendiğini 16,6 milyon takipçili Instagram hesabından 'Sonsuzluğum bugün başlıyor' notunu düştüğü gelinlikli karesiyle duyurdu.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris Hilton (@parishilton)'in paylaştığı bir gönderi

Paris Hilton, Carter Reum ile evlendi! Kutlamalar 3 gün sürecek ile ilgili etiketler Paris Hilton Düğün nikah Carter Reum kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.