Paris gecelerinin tadını çıkartıyor!

Aleyna Tilki, üniversite eğitimine Los Angeles'ta devam etme kararı aldı. Okul öncesi Paris'te tatil yapan Tilki, şehrin sokaklarının altını üstüne getiriyor. Ünlü şarkıcı, Paris gecelerinde pembe bir peruk taktığı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Eğitim hayatına Los Angeles'ta devam etme kararı alan Aleyna Tilki, okul öncesi Paris'te tatil yapıyor. Tilki, eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında pembe kıyafetleri ve "Popülerim" mesajıyla dikkat çeken Aleyna Tilki, Paris gecelerinin tadını çıkartıyor.

PEMBE PERUĞUYLA DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü şarkıcı, siyah mini elbisesi ve pembe peruğuyla sokakların altını üstüne getirdi. Tilki, farklı imajıyla "Gece başka, gündüz başka" yorumlarına sebep oldu.

Paris gecelerinin tadını çıkartıyor!

Paris gecelerinin tadını çıkartıyor! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Paris
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.