Paribu ve BtcTurk çöktü mü, neden açılmıyor? Service Unavailable ne demek?

Türk kripto para siteleri denilince akla gelen iki isim olan Paribu ve BtcTurk’ün çökmesi sosyal medyanın gündeminde yer aldı. İki siteye girişte yer alan Service Unavailable hatası gözlerden kaçmadı. Peki, Paribu ve BtcTurk çöktü mü, neden açılmıyor?

Lider kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) dakikalar içerisinde %16’ya varan düşüş yaşaması sonrasında birçok kripto para borsasında tıkanmalar gözlemlendi. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase’in sistemlerinde yine yoğunluk yaşanması dikkatlerden kaçmazken bu en çokta BtcTurk ve Paribu’yu etkiledi.

BTCTURK VE PARİBU ÇÖKTÜ MÜ?

Türkiye’nin en büyük Bitcoin ve kripto para borsaları arasında gösterilen BtcTurk ve Paribu’yu hedef alan sosyal medya gönderileri yine gündemde yer aldı. Twitter üzerinden pek çok kullanıcı Paribu ve BtcTurk etiketlerini kullanarak borsanın çökmesinden veya yaşadıkları mağduriyetten dolayı şikayetlerini dile getirdiler.

Paribu ve BtcTurk çöktü mü, neden açılmıyor? Service Unavailable ne demek?

Bu uyarı ve şikayetlerle tek karşılaşan borsa ise Paribu değil. Ekşisözlük üzerinde hem Paribu hem de BtcTürk kripto para borsalarının “sol frame” bölümüne yerleştikleri ve dakikalar içerisinde onlarca eleştiri aldığı görülüyor.

SERVİCE UNAVAİLABLE NE DEMEK?

503 Service Unavailable Hatası, web sunucusunun kullanılabilir olmadığı durumlarda meydana gelen bir HTTP durum kodu hatasıdır. 503 Service UnavailableHatasını herhangi bir web tarayıcısı veya herhangi bir işletim sistemi kullanan bilgisayarda hatta bir akıllı telefon veya tablette bile karşılaşabilirsiniz. Bu hatanın giderilmesi için sunucunun tekrardan aktif hale gelmesini beklemeniz ve imkanınız varsa internet hattınızı yeniden başlatmanız çözüm olabilir.

 

Paribu ve BtcTurk çöktü mü, neden açılmıyor? Service Unavailable ne demek? ile ilgili etiketler BtcTurk Paribu Service Unavailable
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.