Paribu neden açılmıyor? Paribu çöktü mü?

Birçok kişinin kripto para için kullandığı Paribu’ya erişim sağlanamaması Paribu kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Giriş aşamasında sorun yaşanan Paribu neden açılmıyor araştırdık.

Paribu neden açılmıyor, Paribu çöktü mü kullanıcıları tarafından araştırılmaya başlandı. Giriş yapılamaması üzerine merak uyandıran kripta para uygulaması Paribu kullanıcıları sosyal medyadan erişimde sıkıntı yaşadıklarını dile getirmeye başladılar. Birçok kişinin kripto paralar için kullandığı Paribu çöktü mü sorusunun cevabı merak edilmektedir.

Paribu neden açılmıyor? Paribu çöktü mü?

Paribu'nun kullanıcılarının merak ettiği uygulamanın çöküp çökmediğine Paribu'dan açıklama geldi.

Paribu neden açılmıyor? Paribu çöktü mü?

Paribu nedir?

Paribu uygulaması, Türkiye'nin en yüksek hacimli hacimli dijital varlık işlem platformu olarak bilinmektedir. Bir diğer uygulama olan Bitcoin (BTC) gibi hızlı ve tümüyle güvenli olarak olmak üzere birçok kripto para için alım satım işlemine aracılık etmekte olan Paribu, 14 Şubat 2017'de kurulmuştur. Paribu'nun CEO'sunun ismi Yasin Oral'dır. Paribu uygulaması, Türk Lirası ile kripto para alış veya satış işlemleri yapılabilen bir kripto para borsası olarak işlem yapmaktadır.

Kullanıcılarının, Paribu üzerinde hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde 7 gün 24 saat kripto para işlemleri yapabiliyor olması, Türk Lirası çekme ve yatırma işlemlerini gerçekleştirebiliyor olması kullanıcılarına sağladığı en büyük avantajlardan biridir.

12 milyon TL ödenmiş sermayesi ile, 120 bini aktif toplam 600 bin kullanıcısıyla Türkiye'nin lider kripto para borsası konumunda bulunan Paribu, günlük ortalama 6.500 web sitesi tekil ziyaretçisi ve ayda ortalama 8.000 destek talebi ve 800 çağrıya yaklaşık 7.3 dakikada çözüm sunuyor olması bakımından son derece popüler bir kripto para uygulamasıdır.

Paribu neden açılmıyor? Paribu çöktü mü? ile ilgili etiketler Paribu uygulaması çöktü mü neden açılmıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.