Paribu batar mı? Kripto borsa skandalları sonrası Paribu kapanır mı?

Paribu batar mı? Son günlerde Kripto para borsalarında yaşanan skandallar sonrası yatırımcıları korku sardı. Paribu kullanıcıları da hesaplarındaki yatırımları kaybetmek istemiyor. Peki ilerde Paribu kapanır mı?

Paribu kapanır mı sorusu gündemdekini yerini aldı. Thodex, Vebitcoin gibi kripto para borsaların yaşanan skandallar sonrau coin yatırımcısı hesaplarındaki paraları korumanın derdine düştü. Peki Paribu batar mı?

PARİBU BATAR MI?

Kripto para borsalarında yaşanan gelişmeler gündemden düşmüyor. Thodex borsasında yaşanan skandal ve kurucusunun yurt dışına kaçması gibi olaylar kripto dünyada yatırımı olan herkesi korkuttu. Kurumdan yapılan açıklamalar hesaplarında milyonlarca liralık yatırımı olan birçok kullanıcıyı tatmin etmedi.

Sonrasında ise bu akşam bir başka kripto borsa olan Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurma kararı gündeme ve sosyal medyaya bomba gibi düştü. Kurumun internet sitesinden yapılan açıklama mali olarak zor durumda olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin en çok kullanılan kripto para borsası Paribu kullanıcıları da yaşanan bu gelişmeler sonrası Paribu batar mı korkusuyla internette araştırmalara başladı. Şu an için kullanılan Paribu'nun yöneticilerinden yatırımcısına yönelik bir açıklama henüz gelmedi.

Paribu batar mı? Kripto borsa skandalları sonrası Paribu kapanır mı? ile ilgili etiketler Bitcoin paribu batar mı paribu kapanır mı
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.