Paribu 2022'nin gelecek vaad eden Metaverse Coin'i listeliyor!

Türkiye'nin en büyük kripto para borsalarından olan Paribu 2022 yılına hızlı bir giriş yaptı. Kısa bir süre önce Paribu Box'ı hayata geçiren borsa 2022'de gelecek vaad eden bir metaverse coini listeleyeceğini duyurdu.

Kripto para borsalarında Metaverse Coin çılgınlığı ve hareketi yaşanmaya devam ediyor. Son dönemin en çok konuşulan konularının başında gelen Metaverse projeleri Türk kripto para borsası Paribu'yu da harekete geçirdi.

Geçtiğimiz günlerde erken aşama altcoin projelerini listeleyeceğini duyuran Paribu Box'ta 5 altcoin listelendi. Bu altcoin’ler şunlardır: GALA (GALA), Alien Worlds (TLM), MyNeighborAlice (ALICE), CEEK VR (CEEK) ve Radio Caca (RACA) oldu.

Türk Bitcoin borsası Paribu son olarak hayata geçirdiği Paribu Box'ta yeni bir metaverse coini listeleyeceğini duyurdu. 2022 yılının gelecek vaad eden ve izlenmesi gereken metaverse coinlerinden olan Star Atlas (ATLAS) platformunu listeyecek olan Paribu Star Atlas yatırımcılarını sevindirdi.

Star Atlas (ATLAS) Blockchain tabanlı, uzay temalı ve büyük bir stratejik video oyunudur. Star Atlas, Solana Blockchain’i üzerinde çalışıyor.

 

 

Paribu 2022'nin gelecek vaad eden Metaverse Coin'i listeliyor! ile ilgili etiketler Bitcoin Paribu star atlas coin metaverse coin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.