Parfüm şişesi vücuduna benzesin diye soyundu!

Dünyaca ünlü reality şov yıldızı ve stil ikonu Kim Kardashian, dün çırılçıplak soyunup vücudunun ölçüsünü aldırdı. Bunun sebebi ise vücut hatlarını taşıyan bir parfüm şişesinin yapılacak olması.

Geçtiğimiz hafta kardeşleri ile birlikte açtıkları Dash mağazalarını kapattıklarını açıklayan Kim Kardashian, buna sebep olarak da çocuklarına daha çok vakit ayırmak istediklerini ve kendi işlerine odaklanacaklarını söylemişti.

Kardashian dediğini yaptı ve gerçekten işlerine öyle bir odaklandı ki, KKW kozmetik markasından çıkardığı parfümü için vücudunun ölçüsünü aldırdı.

Parfüm şişesi vücuduna benzesin diye soyundu!

Bir madde ile tüm vücudunu kaplatan ve bu şekilde kalıbının çıkmasını sağlayan Kardashian, bu kalıbı yeni parfüm şişesi olarak kullanacak… KKWBody, KKW Fragrance’ın yeni parfümü yakında piyasada olacak.

Parfüm şişesi vücuduna benzesin diye soyundu! ile ilgili etiketler Kim Kardashian
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.